PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Da sam ja bio na tribini... Teo se prisetio kako ga je navijač Zvezde gađao, a onda izgovorio reči koje će oduševiti Delije!

Objavljeno: 28.12.2016 08:30Izvor: Telegraf.rs

Srpski kapiten se prisetio trenutka kada ga je navijač Zvezde gađao u Areni posle utakmice iz prethodne sezone




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Crvena zvezda će u četvrtak 29. decembra od 19 časova u okviru 15. kola Evrolige dočekati aktuelnog šampiona Evrope, ekipu CSKA iz Moskve. Posebna pažnja biće na Milošu Teodosiću, koji je lider Moskovljana i najbolji igrač.

Kapiten srpske reprezentacije je i veliki navijač Zvezde, pa sam ističe da mu neće biti lako da igra protiv voljenog kluba. Kada je prethodne sezone gostovao u Areni doživeo je neprijatnost sa tribina, kada ga je jedan huligan gađao čašom punom vode pri izlasku u tunel na kraju meča.

Teodosić se u razgovoru za Informer osvrnuo na taj detalj, ali je istakao da nije ljut, kao i da bi on zviždao svakom protivničkom igraču da je na tribinama među Delijama.

– Nisam tad pogođen, ali znamo kakva je situacija bila. Nisam se ljitio ni tada, neću sigurno ni sad, šta god da bude. Iskren da budem, da sam na tribinama, ja bih prvi zviždao svakom protivničkom igraču i navijao protiv bilo koga, a u korist mog tima. To je normalno i ja nemam problem s tim – rekao je Teodosić, ali je istakao da navijačko opredeljenje neće uticati na njegovu igru.

 Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 Poznato je moje navijačko opredeljenje i zbog toga ovi trenuci nisu laki za mene. Međutim, to neće uticati na moju igru. Ja sam prvenstveno profesionalac, pa tek onda navijač – istakao je Teo.

Kada je ishod duela u pitanju, Teodosić smatra da njegova ekipa nije apsolutni favorit i da će Zvezda biti motivisana da posle Reala, Makabija i Barse skine skalp još jednom velikanu.

– Uvek ima mesta iznenađenjima u košarci, u to smo se mnogo puta uverili. Zato se ne zanosim mnogo činjenicom da smo apsolutni favoriti. Košarkaši Zvezde će sigurno biti dobro spremni za ovaj duel. Igraće pred punom halom i očekujem da budu posebno motivisani. U odličnoj su formi i sigurno će tražiti način da nas pobede – istakao je Teodosić u razgovoru za Informer.

(Telegraf.rs)