PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(FOTO) SRPSKI KOŠARKAŠI UŽIVAJU U NOĆNOM PROVODU! Teo i Nedović i dalje lumpuju!

Objavljeno: 26.08.2016 10:26Izvor: medio.rs

Kapiten reprezentacije Miloš Teodosić i njegov saigrač Nemanja Nedović nastavili su da slave srebro iz Rija na beogradskom splavu "Bridž"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Srebrni "orlovi" nastavljaju da luduju po beogradskim noćnim klubovima! Reprezentativci Srbije Nemanja Nedović i Miloš Teodosić i u sredu uveče su proslavljali medalju iz Rija na splavu "Bridž", zajedno sa nekadašnjim saigračem Markom Kešeljom i Filipom Živojinovićem, sinom proslavljenog tenisera Bobe Živojinovića.Iako su izabranici Saleta Đorđevića u utorak uveče napravili veliku žurku na splavu "Lasta", zajedno sa odbojkašicama i košarkašicama, Teodosiću i Nedoviću to izgleda nije bilo dovoljno.

Slavili i rođendan

Oni su se već naredne večeri uputili na "Bridž", gde su uživali u pesmama Filipove devojke, Aleksandre Prijović. Ona je počela da peva oko jedan sat posle ponoći i zabavljala ih je do ranih jutarnjih časova.Prijovićeva je istakla da veoma ceni naše košarkaše i da joj je bilo veoma drago što su uživali u njenom nastupu.

- Košarkaši su super momci i veoma ih cenim. Drago mi je što su došli da me slušaju. Prvenstveno ih poštujem kao sportiste, a zatim i kao Filipove drugare - kazala je Prijovićka za Informer.

Osim drugog mesta na Olimpijskim igrama u Riju, naši košarkaši su sinoć proslavili i rođendan Filipa Živojinovića. Sin nekadašnjeg tenisera je želeo da počasti "orlove" za svoj 31. rođendan, koji inače pada 19. avgusta. Međutim, pošto su reprezentativci Srbije tada bili u Riju, on ih je naknadno častio.

Teodosić i Bogdanović su uživali na splavu, ali su se trudili da mnogo ne privlače pažnju. Uglavnom su bili u separeu sa Filipom i Kešeljom i pričali su. U početku su pili vodu, ali to samo dok nije žurka počela, posle su se opustili i prešli na alkohol - prepričao nam je jedan od gostiju splava.

Jurile ih devojke

On je dodao da su devojke bez prestanka saletale Tea i Nedovića.

Kada je Prijovićka počela da peva, počela je prava ludnica na splavu i svi su đuskali. Devojke su sve vreme prolazile kako bi se slikale sa našim košarkašima, a oni su im rado izlazili u susret. Neke su pokušale i da ih bliže upoznaju, ali im to nije pošlo za rukom. Posebno ne kada je u pitanju Nemanja Nedović, pošto je on u dugoj vezi sa manekenkom Minom Milutinović - kazao nam je naš izvor.

Žarko Radovančević
 
Žarko Radovančević
Filip Živojinović
Žarko Radovančević
 
Žarko Radovančević
 

Tomićević slavio u suzama

Srpski kajakaš Marko Tomićević srebrnu medalju sa Olimpijskih igara je proslavio u rodnom Bečeju u krugu porodice. Tomićević je dočekan sa balonima u bojama srpske zastave, a na kapiji je pisalo "Čestitamo, komšija". On je sa porodicom i prijateljima slavio celu noć, a od sreće je u nekoliko navrata i zaplakao.

INFORMER.RS