PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Zvezdin volej u 90. minutu! UEFA licenca je sve bliže

Objavljeno: 15.10.2015 17:16Izvor: Telegraf.rs

Na Marakani uspeli na vreme da pošalju dokumentaciju evropskoj kući fudbala




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Crvena zvezda je u predviđenom roku poslao u UEFA svu potrebnu dokumentaciju vezanu za finansijski fer-plej i na taj način napravila važan korak ka prolasku monitoringa i dobijanju evro licence za sezonu 2016/2017.

Na sajtu Crvene zvezde slavodobitno objavljuju informaciju i pozdravljaju sve koji su i privatnim novcem pristali da u ime kluba daju sopstveni novac i tako isplate one igrače koji nisu pristali na reprogram duga.

– Bio je ovo težak i mukotrpan posao. Zato ovim putem želimo da se zahvalimo zaposlenima u našem klubu, našim bivšim i sadašnjim igračima, bivšim i sadašnjim trenerima, kao i klubovima kojima dugujemo, a koji su potpisali sporazume o reprogramu svojih potraživanja i na taj način pokazali veliko razumevanje, poštovanje, ljubav i prijateljski odnos prema Crvenoj zvezdi.

– Želimo da se zahvalimo i prijateljima našeg kluba koji su sa računa svojih privatnih kompanija pozajmili novac Crvenoj zvezdi kako bi se isplatili oni igrači koji nisu pristali na reprogram celokupnog potraživanja.

– Našem klubu u martu sledeće godine predstoji novi Uefa monitoring i iskreno se nadamo da ćemo i tada izvršiti sve naše obaveze i na taj način obezbediti licencu za Uefa takmičenja i kvalifikacije za Ligu Šampiona. Duboko smo uvereni da je samo veliki sportski rezultat generator velikog prihoda i zato treba učiniti maksimalne napore da se sledeće sezone Crvena zvezda plasira u Ligu Šampiona i na taj način klub finansijski stabilizuje na duže staze – poručili su iz Ljutice Bogdana.