PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZVEZDA JE ROĐENA: Šabanov unuk razbio Partizan

Objavljeno: 29.09.2015 08:42Izvor: Kurir

Sigurno će nadmašiti oca, kaže deda Šaban Šaulić. Majka Sanela ne krije da jeponosna na sina, dok je tata Ivan Luki najveća podrška, ali ujedno i kritičar na svakom meču




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sin Sanele Šaulić i Ivan Adžića najavio je na omladinskom večitom derbiju veliku fudbalsku karijeru. Luka Adžić (17), fudbaler Crvene zvezde, odigrao je sjajnu utakmicu, a kruna svega bila je lopta u mreži Partizana (3:1).

Sanela, Ivan, kao i deda Šaban Šaulić govorili su za Kurir o nasledniku koji krči put ka fudbalskim zvezdama.
- Ponosna sam - uz osmeh kaže Sanela. - Kad je bio mlađi, pratila sam ga na utakmicama, sada već ne. Generalno, to je muška priča. Fudbal mi nije stran, ali neću da mu pravim dodatni pritisak.

Kao i svaka majka, Sanela na mečeve sina gleda s roditeljskog stanovišta.

Sanela: Svaki meč stres
- Ne gledam na to toliko sa sportske strane koliko brinem da se slučajno ne povredi ili da nema neki drugi problem. Naravno da je svaka utakmica nerviranje i stres, nije lako gledati nekog svog. Imam tremu i kada gledam tatu na koncertu posle 40 godine karijere, a tek Luku...

Deda Šaban Šaulić oduševljen je unukom.

Šaban: Vaspitano dete
- Prevashodno, Luka je dobro i fino vaspitano dete. Zbog fudbala nije zapostavio školu, naprotiv, završava sve na vreme. Kad je reč o fudbalu, sigurno će nadmašiti oca, već je pokazao da ima veliki talenat, koji će pretvoriti u kvalitet.

Luka je već prešišao dedu...
- Igrao sam u nižerazrednim klubovima, tako da je mene već nadmašio. Baš sam bio srećan što je rešio derbi. Kada budu slavili titulu na kraju sezone, spreman sam da dođem i uveličam im proslavu.

Tata Ivan, naravno, odmah potpisuje da će Luka imati uspešniju karijeru nego on.
- Normalno da bih voleo da me nadmaši. Sad je na prekretnici, prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal izuzetno je osetljiv. Mnogo fudbalera se tu izgubi, dok neki to prođu dobro i uklope se. Gledam Luku na svakoj utakmici, najveći sam mu kritičar i uvek tražim da bude bolji. Dva meča oduševi, pa sledeći razočara, ali tako je to u ovim godinama. Ima dobru osnovu, ako nastavi da kvalitetno radi, može da uspeha - ističe Ivan Adžić.

Luka isti otac

IVAN ADŽIĆ: LEP GOL

Ivan Adžić pratio je omladinski derbi u društvu Miodraga Božovića.
- Partizan je u prvom poluvremenu držao loptu, ali Zvezda je u nastavku bila dosta bolja i zasluženo pobedila.Luka je dao lep gol, nije igrao loše. Prerano je izašao iz igre, taman kad se zahuktao, ali doskoro je bio povređen - kaže   tata Ivan.