PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Veljko Paunović otkrio dugo čuvanu taktiku kojom je osvojeno Svetsko prvenstvo!

Objavljeno: 20.06.2015 13:39Izvor: Telegraf.rs

Selektor koji nam je doneo titulu prvaka sveta je na svom Instagram profilu okačio fotografiju table iz svlačionice na kojoj je ispisana njegova taktika za finale




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Srbija je postala svetski šampion u uzrastu do 20 godina! Dečaci koje vodi Veljko Paunović popeli su se na šampionski tron pobedom nad reprezentacijom Brazila i ostavili čitav svet u čudu, a Srbiji doneli preko potrebnu radost na koju je dugo čekala.

Osvojili su srca svih kako u otadžbini, tako i širom planete Orlići svojim zajedništvom, borbenošću, požrtvovanošću, izdržljvošću, timskim duhom… A baš zbog tih svojih kvaliteta su i došli do nezapamćenog uspeha. To je uostalom isticao i sam selektor i svi njegovi izabranici tokom čitavog turnira na Novom Zelandu.

SRBIJA JE NABILA KOMPLEKSE BRAZILU: Hrvati oduševljeni pobedom naše reprezentacije! (FOTO)

Printskrin: youtube/FIFATV

Printskrin: youtube/FIFATV

I dok nam seniorski tim grca u problemima i igra spod svakog mogućeg nivoa, treneri se smenjuju, naše mlade nade ispisuju najlepše stranice srpskog sporta. Zto možda i ne bi bilo loše da naši stručnjaci koji sede u klubovima i na kormilu A reprezentacije nauče ponešto od svog mlađeg kolege, a evo i šta imaju da nauče.

Na ovoj slici je iscrtana taktika koju je Paunović na tabli predočio svojim učenicima u svlačionici pred finalnu utakmicu, a verovatno i onim pre nje. Na njoj se jesno vidi i poruka i srž čitavog uspeha, a to su tri reči – ODLUČNOST, ČVRSTINA, BUDNOST!

 

 

Dakle, ovo bi mogli da usvoje svi naši fudbaleri i treneri, i jednom nam pokažu zašto ih najveći klubovi plaćaju tolikim novcima, pa konačno i oni donesu nekada neku radost svojoj naciji.