PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VELEOBRT: Partizan ponudio mesto trenera Igoru Spasiću!

Objavljeno: 22.09.2015 09:43Izvor: Telegraf.rs

Strateg Teleoptika mogao bi da preuzme i klupu prvog tima crno-belih, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenog izvora iz kluba




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Zoranu Milinkoviću su dani na klupi Partizana odbrojani. Iako je rukovodstvo crno-belih imalo sastanak posle novog kiksa u prvenstvu, posle čega je istaknuto da Milinković ima podršku uprave, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, već danima mu se traži zamena.

Njega bi na klupi Partizana mogao da zameni Igor Spasić, dosadašnji trener Teleoptika. Rukovodstvo crno-belih nekoliko dana pregovara sa njim i ponudilo mu je mesto prvog trenera.

Spasiću je najveća preporuka to što je radio sa velikim brojem izdanaka čuvene Partizanove škole i dobro poznaje ekipu, pa mu ne bi bilo potrebno vreme da se dodatno adaptira na uslove koji ga očekuju u Humskoj.

On je jedno vreme već bio deo stručnog štaba prvog tima u vreme kada je trener bio Vladimir Vermezović.

Foto: partizan.rs

Foto: partizan.rs

Pre nego što je postavljen za trenera Teleoptika, Spasić je vodio omladinski tim Partizana, talentovanu generaciju 1997.

Podsetimo, navijači su posle remija u nedelju protiv Radničkog iz Niša nezadovoljni radom trenera skandirali ”Kizo, odlazi”.