PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

UMALO LINČ FUDBALERA ZVEZDE: Grobari krenuli ka crveno-belima, igrači Partizana sprečili tuču

Objavljeno: 19.10.2014 00:57Izvor: Kurir

U poslednjem trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Po završetku 147. večitog derbija došlo je neprijatne situacije na parkingu ispod južne tribine stadiona Partizana. Navijači crno-belih došli su do autobusa gostujuće ekipe, ali su veći incident sprečili fudbaleri Partizana.

"Grobari" su pokušali da sruše zaštitnu ogradu koja deli navijače koji izlaze sa južne tribine i parkinga gde je bio parkiran autobus crveno-belih.

Žandarmerija i redari pokušali su da oteraju navijače, ali je dodatne tenzije izazvao jedan pripadnik redarske službe koji je fudbaleru Crvene zvezde Milošu Bosančiću, koji je nekada igrao za crno-bele, dobacio da navija za Partizan.

Kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović udario je nogom pripadnika redarske službe, a to je žestoko iznerviralo navijače crno-belih koji su prišli sasvim blizu igračima.

U tom trenutku pojavili su se fudbaleri Partizana i postavili se između svojih navijača i kolega iz Crvene zvezde. Zahvaljujući tome izbegnuti su veći sukobi.