PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

UDARAJU I PALE BAKLJE: Pogledajte kako navijači Bešiktaša divljaju u autobusu GSP!

Objavljeno: 24.10.2014 00:56Izvor: Kurir

Policijska brigada je uspela da smiri situaciju i sprovede navijače na severnu tribinu stadiona. Privedena dvojica turskih navijača




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Navijači Bešiktaša napravili su veliki haos prilikom odlaska na stadion Partizana, pa je morala da interveniše i Policijska brigada. Turci su prilikom sprovođenja lupali po autobusima gradskog prevoza kojim su ih transportovali iz hotela u "Humsku".

Brigada je uspela da smiri situaciju i sprovede navijače na severnu tribinu stadiona, koja je otvorena samo za goste iz Turske. Dva gostujuća navijača su privedena zbog razbijanja autobusa.

Devetnaest turskih navijača fudbalskog kluba Bešiktaš "dovedeno je u prostorije" Policijske uprave Beograd, potvrđeno je večeras u MUP-u. 
Od njih 19, petnaest je dovedeno zbog paljenja pirotehnike, a četvorica zbog remećenja javnog reda i mira.Dvojica turskih navijača dovedeni su zbog tuče, a dvojica, jer su razbili staklo u autobusu GSP.

Fanovi Bešiktaša počeli su sa pravljenjem haosa još u hotelu, kada su napravili bakljadu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nisu ranije dozvolili navijačima Bešiktaša da napuste hotel gde su smešteni i da krenu ka stadionu Partizana.

 

Tokom dana nije bilo jasno da li će se meč održati pošto je teren na stadionu u Humskoj bio potopljen. Iz bezbednosnih razloga, zbog mogućnosti da se meč odloži, Turci su bili zadržanii u hotelu. Konačna odluka o održavanju meča donela je i odluku da se navijači Bešiktaša puste na stadion. Bešiktaš je na kraju pobedio 4:0.

View image on Twitter
AVANGARDA.IN 1003 @AvangardaForum
Follow

Navijaci Besiktasa remete javni red i mir ispred hotela Jugoslavija