PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Srnić posle het-trika: Da se bodovi ne dele, već bismo bili prvaci

Objavljeno: 22.10.2015 17:11Izvor: Telegraf.rs

Fudbaler Crvene Zvezde Slavoljub Srnić pokazao je na utakmici protiv Vojvodine da će biti veliko pojačanje za crveno-bele




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nakon pobede nad Vojvodinom (3:0) u kojoj je bio najbolji akter i strelac tri gola, fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić čvrsto stoji na zemlji i zasluge za pobedu pripisuje celom timu.

– Utakmica protiv Vojvodine bila je kao iz bajke. Postigao sam het-trik, zabeležili smo 11. uzastopnu pobedu, igrali smo dobro i na kraju se odlično proveli na koncertu.

- Ovo mi je, inače, od povratka u klub tek drugi meč na Marakani, posle večitog derbija. Zahvalio bih se saigračima koji su mi asistirali.

– Ne bih zasluge prebacivao samo na mene jer smo fantastična ekipa koja na svakom meču promoviše novog junaka - rekao je Slavoljub Srnić za klupski sajt.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Krilni fudbaler se nada da će trijumfalna serija trajati do maja, ali poziva na oprez.

– Idemo iz meča u meč, zvuči kao fraza, ali tako je. Voleo bih da kraj serije bude u maju i da sezonu završimo “duplom krunom”Međutim, ima još mnogo da se igra, nismo ni do pola prvenstva stigli.Prednost koju imamo u odnosu na rivale jeste velika, ali mogli bismo da kažemo da smo naslovu prvaka blizu u slučaju da se bodovi ne dele.

Naredni rival crveno-belih biće Borac iz Čačka, Zvezda je favorit u toj utakmici ali…

– To ce biti još jedan težak meč u nizu. Igramo na svom stadionu, favoriti smo zbog igre i svega što prikazujemo u ovom prvenstvu. Međutim, Borac je drugoplasiran na tabeli, tako da ćemo utakmici pristupiti maksimalno ozbiljno i, nadam se, osvojiti nova tri boda – zaključio je 23-godišnji Slavoljub Srnić.