PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SPREMALI MASAKR: Pogledajte kako su navijači Galate sa mačetama čekali Delije

Objavljeno: 24.11.2014 08:57Izvor: Kurir

Pristalice najvećeg turskog kluba bile su opremljene svakakvim hladnim oružjem, pa i mačetama, što je uočljivo na video snimku koji je objavljen




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Navijači Galatasaraja koji su od ranije poznati po tome da bodu i ubijaju navijače drugih klubova, spremali su masakr Delija uoči utakmice Evrolige koja je odigrana u petak.

 

Tom prilikom smrtno je stradao navijač Crvene zvezdeMarko Ivković (25), a prava je sreća što su neki navijači crveno-belih prošli samo sa lakšim povredama.

Pristalice najvećeg turskog kluba bile su opremljene svakakvim hladnim oružjem, pa i mačetama, što je uočljivo na video snimku koji objavljujemo.

Na 0:52 na snimku vidi se mladić, obučen u dukserici, kako drži mačetu u rukama. Na upozorenje starijeg navijača da sakrije oružje, on to i čini. U njihovom okruženju bilo je još navijača sa oružjem i bakljama kojima su gađali pristalice Crvene zvezde koji su u tom trenutku prolazili sa druge strane ulice.

Nažalost, Marko Ivković je stradao od hladnog oružja, a ovaj video snimak možda pomogne turskoj policije da otkrije ubicu.