PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ŠETA SE*S BOMBU: Srbin Prijović udario na Poljake zbog žene!

Objavljeno: 24.11.2016 11:39Izvor: Kurir

Strelac dva gola za poljski tim protiv Borusije u Dortmundu (8:4) bori se s fanovima koji mu vređaju devojku na društvenim mrežama




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Borusija jeste pobedila Legiju iz Varšave rezultatom 8:4, čime su obe ekipe ušle u anale Lige šampiona, a utakmicu je golovima obeležio Aleksandar Prijović!

Visoki Srbin rođen je u Priboju pre 26 godina, fudbalski azbuku naučio je u Švajcarskoj, čiji je nacionalni dres nosio u mlađim kategorijama, a sad pokazuje kvalitet zbog kojeg je prošlog leta i stigao u Poljsku.

Da je pravi Srbenda, potvrdio je zaštitivši svoju devojku od neumesnih i vulgarnih komentara pojedinca koji ju je vređao i omalovažavao na Instagramua. Jednostavno, ne da momak na svoje!

Jedan fan je tako napisao Aleksandru da mu devojka ima dobre sise!

Fudbaler to nije mogao da otrpi, pa je onda, kao i svaki Srbin, sočno odgovorio, prvo na engleskom:

- Tvoja mama takođe! Ti, mala pi...ko.

A onda i na srpskom:

- Je.em ti celu familiju!

Mačo tip... Aleksandar PrijovićMačo tip... Aleksandar Prijović

Kad je to izašlo u medijima, Prijović je odlučio da zaštiti sebe i devojku od daljih provokacija, pa je ugasio sve svoje profile na društvenim mrežama.

Što se tiče utakmice u Dortmundu, Prijović je bio najbolji igrač u redovima Legije. Postigao je dva gola protiv Borusije. Poljski mediji kažu daje prvi gol postigao u stilu Ronaldinja, a srpski gorostas im je kroz osmeh odgovorio:

- Prijo stil! Imali smo priliku na 3:2 za Nemce da izjednačimo, ali nismo, pa su oni to iskoristili. Mislim da smo mogli mnogo više!

Švajcarac, a naš
MUSLIN NA POTEZU

Aleksandar Prijović je sa dva lepa gola najavio lepu kandidaturu selektoru Slavoljubu Muslinu za naredne reprezentativne akcije. Visoki napadač koji likom podseća na Zlatana Ibrahimovića još ranije je istakao da mu srce kuca samo za Srbiju, iako je igrao za mlade selekcije Švajcarske. Pošto je konkurencija potrebna Aleksandru Mitroviću, Slavoljub Muslin je na potezu, posebno ako se zna da voli visoke i korpulentne fudbalere, jer je u Crvenoj zvezdi lansirao Nikolu Žigića.