PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

RONALDO SILOVAO DEVOJKU, PA PLATIO ZA ĆUTANJE: Nemci otkrili šokantan događaj iz Amerike!

Objavljeno: 15.04.2017 09:46Izvor: Telegraf.rs

Šokantan podatak objavljen je u okviru projekta Football Leaks, a navodno je zvezda Reala sve želela da zataška sa 375.000 dolara čime je platio ćutanje ženi koja ga je optužila za seksualno napastvovanje




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Zvezda Real Madrida, Kristijano Ronaldo u velikom je problemu, nakon što je afera iz njegovog života objavljena javno u okviru projekta ”Football Leaks”, koji razotkriva mutne radnje fudbalskih klubova, a sada očigledno i nekih od najboljih fudbalera sveta.Navodno je Ronaldo pristao je da plati 375.000 dolara ženi iz SAD, koja ga je optužila za silovanje. Navodno se događaj desio u jutarnjim satima 13. juna 2009. godine u apartmanu jednog luksuznog hotela u Las Vegasu, a ona se posle dobijenog novca obavezala na ćutanje.spie

Ovo proizlazi iz dokumenata dostavljenih nemačkom magazinu Špigel. Prema ovim dokumentima, dogovor je između dve strane postignut je 12. januara 2010. godine. U ime Ronalda sporazum je potpisao njegov portugalski advokat Karlo Osorio de Kastro, koji se dugi niz godina brine o pravnim poslovima fudbalera.

Foto: Tanjug/Ap

Foto: Tanjug/Ap

U dokumentima se Ronaldo vodi pod skraćenicom “gospodin D” dok je navodna žrtva silovanja zavedena kao “gospođa C”.

Potpisivanjem dokumenta, žena koja je u vreme incidenta bila u svojim srednjim 20-tim godinama i čiji je identitet poznat novinarima koji su radili priču, pristala je da povuče sve krivične prijave protiv Ronalda.

Osim toga, ona se obavezala da Ronaldu dostavi spisak svih osoba kojima je pričala o navodnom silovanju. Pismeno je obećala da će “trajno uništiti ili izbrisati svi elektronske, pisane ili druge dokaze koji su nastali ili dobijeni kao rezultat navodnog događaja.”

Takođe je dogovoreno da će žena imati pravo da napiše pismo Ronaldu, koje će mu pročitati njegov advokat. U pismu na šest stranica, u koje su novinari imali uvid, žena detaljno opisuje kako je ona doživela navodno silovanje kao i povrede koje je tom prilikom zadobila.

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Žena je policiji prijavila napad istog dana kada se i desio, što potvrđuju audio zapisi njenog poziva policiji Las Vegasa. Ona tom prilikom nije navela ime počinioca, već ga je oslovljavala kao “javnu ličnost”, odnosno “sportistu”. Ubrzo nakon toga, patrola policije došla je na mesto gde se žena nalazila.

Policajac je u svom izveštaju naveo da ona želi da prođe proceduru uobičajenu za žrtve silovanja, što podrazumeva uzimanje medicinskih dokaza i fotografija koje potvrđuju da je bilo povreda.

Ronaldo je odbio da komentariše slučaj, dok je njegov advokat kazao da “odbacuju sve optužbe kao netačne” dodajući da će njegov klijent “preduzeti sva sredstva da zaštiti svoja prava”.

Podsetimo, ”Football Leaks” је već imao tekstove u kojima je otkrivao afere vezane za Ronalda, pa je tako u decembru objavljeno da je potpisivao tajne ugovore preko kojih je iskoristio poreski sistem da inkasira milione, i tako zaobiđe plaćanje poreza.

Podsetimo samo da je Ronaldo i 2005. godine bio optužen za silovanje i uhapšen je posle optužbi, nakon čega je u policiji rekao da je nevin. Njega su optužile dve žene, da ih je Ronaldo s još jednim muškarcem tridesetih godina odveo u Sanderson Hotel u Londonu 2. oktobra, a navodno ih je onda napastvovao u svom apartmanu.