PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ROMANSA NA POMOLU: Ronaldo sve prisniji sa Srpkinjom!

Objavljeno: 27.11.2016 23:43Izvor: Kurir

Najbolji fudbaler Evrope vreme provodi sa Sašom Pavlović, devojkom našeg porekla rođenom u Hamburgu. Upoznao ih je zajednički prijatelj, takođe Srbin




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Fudbalera madridskog Reala Kristijana Ronalda u poslednje vreme sve češće viđaju u društvu jedne zgodne crnke, ali to nije njegova nova cica Džordžina Rodrigez. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, reč je o devojci srpskog porekla Saši Pavlović!

Prema našim informacijama, Saša često dolazi kod Kristijana i uglavnom se viđaju u njegovoj kući.
- Saša je diplomirala ekonomiju, smer zdravstveni menadžment, u Berlinu. Master je upisala u Londonu. Proputovala je ceo svet, opuštena je i dobra devojka iz patrijarhalne porodice. Potpuno je drugačija od žena kojima je Ronaldo okružen i on je skroz oduševljen njom! Upoznao ju je i sa svojim sinom - kaže izvor Kurira.

Kako dalje saznajemo, mlada ekonomistkinja srpskog porekla (rođena je u Hamburgu, prim. aut.) i fudbalski mag upoznali su se preko zajedničkog prijatelja koji je, zamislite, Srbin!
- Ronaldov prvi komšija je naš uspešni biznismen Dragoslav Ilić, poznatiji po nadimku Gagi Argentina. E pa, Gagi je i kućni prijatelj sa Sašinim roditeljima i Sašu poznaje još otkad je bila klinka. Jednom prilikom je ona bila kod njega u gostima, a Kristijano je svratio da se vidi s Gagijem, i tu su se upoznali. Odmah su razgovarali kao da se poznaju godinama. Ronaldo ju je pozvao da dođe na njegovu utakmicu, Saša je prihvatila poziv, i od tada se druže - tvrdi izvor Kurira.

Ole
ŠTA ĆE REĆI DŽORDŽINA?

Kristijano Ronaldo je nedavno ulovljen s novom cicom, španskom balerinom i modelom Džordžinom Rodrigez (21).

Zgodna Džordžina viđena je s Kristijanom u Parizu, gde je par bio u obilasku Diznilenda. Portugalski as je čak stavio periku na glavu kako ga ne bi prepoznali, ali ipak je on Ronaldo! Fotografije njihove šetnje i poljubaca na ulici obišle su svet. Naknadno je otkriveno da je zgodna balerina redovna gošća na Santjago Bernabeuu, na utakmicama Reala.