PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Razočarani Mesi uradio nešto NEPRISTOJNO dok je prolazio pored pehara!

Objavljeno: 05.07.2015 16:41Izvor: Telegraf.rs

Najbolji fudbaler današnjice bio je vidno utučen posle poraza svoje reprezentacije u finalu Kopa Amerika




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Lionel Mesi bio je razočaran porazom Argentine u finalu Kopa Amerika od Čilea. Najbolji fudbaler današnjice još jednom nije uspeo da osvoji trofej sa svojom reprezentacijom i to je jedino što mu nedostaje u trofejnoj karijeri.

Bili su Gaučosi blizu prvog pehara šampionata Južne Amerike posle 23 godine, a ovo im je bilo treće izgubljeno finale u 21. veku. Tragičar je bio Gonzalo Iguain, koji je u finišu regularnog dela utakmice promašio neverovatnu priliku, a potom i u penal seriji katastrofalno izveo udarac sa bele tačke, što je bio početak kraja za Argentinu.

Lionel Mesi je do finala pružio fenomenalne partije, u finalu nije bio na nivou igara od pre, ali je ponovo sjajnom asistencijom u nadoknadi regularnog dela omogućio saigračima da postignu gol i reše meč, međutim Laveci i Iguain nisu najbolje izveli akciju pred golom Čilea u tom trenutku.

Foto: AP/Tanjug
Mesi je u penal seriji jedini pogodio penal za svoju reprezentaciju, a novi poraz sa Argentinom teško mu je pao i bio je vidno razočaran po okončanju meča. Tokom svečane ceremonije dodele medalja skinuo je svoju srebrnu medalju odmah nakon što ju je primio a to su fotoreporteri zabeležili.
Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Trenutak kada Mesi skida medalju možete videti na 9.20 u priloženom snimku.