PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

OVO JE NAJVAŽNIJA FOTKA U SRBIJI: Orlići su nam pred finale poslali jako bitnu poruku, a od nje će se naježiti svaki Srbin

Objavljeno: 19.06.2015 18:20Izvor: Telegraf.rs

Ostalo je još nekoliko sati do velikog finala između Srbije i Brazila, a Telegraf vam donosi ekskluzivnu fotografiju iz kampa naših "orlića"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Strepeli smo protiv Mađara, pa smo se radovali na kraju. Grizli smo nokte protiv Amera u penal ruletu, pa smo se opet radovali na kraju.

Nije nam bilo svejedno kad smo otišli u produžetke protiv Malija, pa smo se opet radovali na kraju.

Naši “orlići”  su svojom igrom, pristupom nacionalnom dresu, pobedama i zbog svega što čine postali miljenici nacije.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

BUDI NAJBOLJI KADA JE NAJVAŽNIJE: Ovo je poruka Veljka Paunovića njegovim fudbalerima!

Toliko omiljeni, da će im se Srbi odužiti dočekom na legendarnom balkonu, kakav god ishod u finalu bio. A nadamo se da će biti onaj najpovoljniji po nas.

Zbog svega toga, pričali smo sa našim reprezentativcima nekoliko sati pred veliko finale.

Na njihovim licima vidimo mirnoću i samouverenost. Osmeh, ali ne i opuštenost. Znaju da će biti teško, ali veruju da mogu do pobede.

– Za ovu utakmicu se spremamo kao i za sve ostale do sad, ali je sada kod svih dosta veći motiv. Ostavićemo sve što imamo i znamo na terenu, pa ćemo videti da li je to dovoljno i za prvo mesto.Ustanite Srbi još jedno jutro da nas bodrite, a mi ćemo dati sve od sebe da vas obradujemo – poručuju Srbiji preko Telegrafa naša dva reprezentativca Saša Zdjelar i Predrag Rajković.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Pošto je u vreme razgovora bila već blizu ponoć, naši momci su se spremali za spavanje pred najvažnije jutro. I rekli nam da ovom fotografijom pozdravimo sve u Srbiji.

Na kraju, poručili smo im samo jedno:

A vama poručujemo da ujutru od 7 sati budete uz naše momke. I vi i vaši ukućani. Probudite komšije, lupajte u šerpe, pravite buku, vičite glasno, potrebni smo “orlićima”…da se čuje do Novog Zelanda!a