PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Ne zna se ko ima BESNIJI auto od reprezentativaca Srbije, ali Bambi je oduvao konkurenciju FORMULOM! I ko bi rekao da Kolarov vozi ONO? (FOTO)

Objavljeno: 29.05.2017 17:10Izvor: Kurir

Po našem skromnom mišljenju, as CSKA je "oduvao" konkurenciju kao vlasnik najatraktivnije makine, dok je defanzivac Građana baš iznadio!




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije se okupila u Staroj Pazovi pred nastavak borbe u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a u Kuću fudbala su redom dolazili neki od najvećih asova koje naša zemlje ima... 

Poznato je da slavni sportisti obožavaju da voze skupa i "besna" kola i da poseduju vozne parkove koje obični smrtnici mogu samo da sanjaju, ili da im se dive na televiziji ili u tekstovima poput ovog... :)

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

Takav je slučaj i sa izabranicima Slavoljuba Muslina, a kada vidite kakve su to makine u pitanju, upašćete u depresiju što ste prerano digli ruke od treniranja najvažnije svetske sporedne stvari!

Po našem skromnom mišljenju, Zoran Bambi Tošić je "oduvao" konkurenciju kao vlasnik najatraktivnije makine, a Aleksandar Kolarov nas je pomalo i šokirao svojim izborom prevoznog sredstva!

Treba dodati da as CSKA iz Moskve nije vozio svoju "formulu", već ga je dovezao prijatelj ili rođak... Nema sumnje, automobil ide uz njegovu brzinu!

Pa da krenemo!

1. Ivan Obradović -  Nisan

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

2. Aleksandar Mitrović - Audi

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

3. Dušan Tadić Rendž Rover

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

4. Zoran Tošić Porše

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

5. Aleksandar Kolarov - Smart

FOTO: FILIP PLAVČIĆ

Niko od navedenih nije dovezao ista kola kao u novembru 2016. godine!

(V. Šuster)