PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Najveće foliranje u istoriji fudbala: Golman glumio da je mrtav da bi ukrao vreme, a onda su mu se brutalno osvetili (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.2016 12:41Izvor: Telegraf.rs

Poljak na golu Deportiva pobedio kada je u pitanju gluma na fudbalskoj utakmici




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Golman Deportiva iz La Korunje Przemislav Titon je u duelu protiv Reala na Santjago Bernabeu napravio potez kakav se retko viđa kada je u pitanju foliranje. Nije ništa čudno da igrači slabije ekipe foliraju povrede u nadoknadi vremena ukoliko imaju povoljan rezultat, ali način na koji je to on uradio je prešao sve granice.

Naime, on je odglumio da je izgubio svest posle udara u stativu gola. Pao je bikvalno kao mrtav i još raširio ruke da bi upotpunio celu scenu.

Saigrači su mu prišli i zahtevali lekarsku pomoć, ali za njom definitivno nije bilo potrebe, što je pokazao i usporeni snimak, gde se vidi da je samo rukom udario o stativu, a je glavom nije ni dotakao.

Međutim, pao je kao da ga je tenk udario. Kao što to obično biva, karma je ku*va, pa mu se foliranje osvetilo. Serhio Ramos je samo nekoliko sekundi kasnije posle nebeskog skoka zatresao njegovu mrežu i poslao Deportivo u La Korunju praznih ruku.

Pogledajte i sami kako je izgledalo foliranje Titona:

(Telegraf.rs)