PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Kako je fudbaler Čukaričkog pogodio TAČAN REZULTAT Zvezde na tiketu i još dva meča Super lige?

Objavljeno: 23.03.2015 21:47Izvor: Telegraf.rs

Vlasnik petla je izašao sa vazdušnom puškom i pucao u pravcu životinje, ali je promašio i pogodio komšiju (80). On je uhapšen, povređeni čovek je prevezen u bolnicu, a petao je ostao da kukuriče u svom dvorištu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Osim što je jedan od najboljih bekova u ligi, Rajko Brežančić se pre nedelju dana pokazao i kao vrsni poznavalac prognoziranja rezultata. Uspeo je, kladioničarskim žargonom, da uhvati tri od četiri tačna rezultata JSL. Pogodio je pobedu Borca iz Čačka nad Radničkim iz Kragujevca (2:0), trijumf Novog Pazara nad OFK Beogradom rezultatom 3:1 koji je bio i u Subotici na meču Spartak – Crvena zvezda.

Meč koji ga je lišio da postane ”dinarski milioner” bio je onaj u Pećincima gde su Donji Srem i Radnički iz Niša odigrali bez golova, dok je Brežančić tipovao na trijumf gostiju od 2:1.

– Neverovatno, ali tako se namestilo. Uhvatio sam tri tačna rezultata na četiri meča i to je stvarno bio pun pogodak. Prijatelji su me zvali i u šali govorili zašto im nisam rekao ako sam znao rezultate. Da sam unapred znao valjda bih dobio tiket – uz osmeh komentariše Brežančić za TELEGRAF.

Nedelju dana kasnije, igrao je protiv ”svog” Partizana. Kladioničarske priče ni ovog puta nisu izostale.

– Razne priče su kružile pre meča. Da ćemo igrati za Zvezdu, zatim da ćemo dati Partizanu bodove u prvenstvu za pobedu u Kupu u eventualnom finalu. Ali, ovo je Srbija. To samo može kod nas. Međutim, te priče nemaju veze sa životom. Mi samo igramo za nas i znamo za šta igramo, jer budemo adekvatno nagrađeni – istakao je Brežančić za naš portal.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Od povratka Čukaričkog u vrh srpskog fudbala i izrastanja u najstabilniji klub u našoj zemlji, Brežančić je taj koji suvereno komanduje levom stranom superligaša sa Banovog Brda.

Brzonogi bek jedan je od najzaslužnijih što se Čukarički ove sezone nalazi na visokom trećem mestu JSL. Osim što je član defanzivnog bedema ispred gola koji brani Stevanović, Brežančićevi centaršutevi su često asistencije za golove koje Brđani postižu.

Iako ga je tokom meča sa Partizanom u asisitiranju odmenio Slavoljub Srnić, ovaj 25-godišnji defanzivac je odigrao još jednu odličnu utakmicu za svoj tim koji je u nadoknadi vremena ostao bez tri boda protiv crno-belih.

– Sada kada je glava hladna mogu da kažem da je utakmica sa Partizanom opravdala epitet derbija kola. Igrao se sjajan fudbal. Dva puta smo vodili, ali smo na kraju nesrećno primili gol. Pri vođstvu od 2:1 imali smo par prilika da rešimo pitanje pobednika, a na kraju smo morali da spašavamo i bod – osvrnuo se Brežančić, u razgovoru za TELEGRAF, na meč sa Partizanom.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Iako je nekoliko godina proveo u Partizanu, kod Brežančića nema sentimentalnosti kada je klub iz Humske u pitanju. Shodno tome ne dotiču ga preterano priče da su Brđani igrali za Zvezdu i da bi mogao ”svoj” Partizan da ostavi bez titule.

– Ima još dosta da se igra. Ako se ne varam još 10 kola je do kraja. Stiče se utisak da smo pomogli Crvenoj zvezdi, ali mi igramo samo za sebe. Jeste da sam dugo bio u Partizanu, ali Čukarički je moja porodica i najbolji klub na zemlji. Ne treba zaboraviti ni da Zvezda gostuje na Banovom Brdu posle derbija – rekao je Brežančić za TELEGRAF i dodao:

Foto: Instagram/brezancic

Foto: Instagram/brezancic