PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ISPOVEST FUDBALERA ZVEZDE: Dotakao sam dno života, a onda me je Bog doveo na Marakanu!

Objavljeno: 27.01.2015 10:39Izvor: Telegraf.rs

Bio sam u depresiji, bez novca, bez kluba bez ideje kako dalje, a onda mi se život promenio kada je stigla ponuda nekadašnjeg prvaka Evrope, rekao je fudbaler crveno - belih




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Kada je stigao u Crvenu zvezdu, niko nije znao koliko je težak život imao. Bio je jedno vreme bez kluba, bez novca, a depresija je učinila svoje.

Ipak, uspeo je da se vrati, da ode u Sloveniju, a onda i da stigne na Marakanu, što sam kaže da je za njega Božija odluka.

Pojačanje Zvezde, Džošua Parker, otkrio je da je do pre 18 meseci bio izgubljen slučaj, i da je bio u samodestruktivnom stanju.

Parker ističe da je morao da pobegne iz Engleske kako bi se spasio, pa je izabrao Domžale, a zatim nije mogao da veruje kada je stigao u Zvezdu, nekadašnjeg prvaka Evrope.

– Bio sam na dnu pre 18 meseci, imao sam devojku i dete, ali nije bilo novca. Pao sam u depresiju, bio sam zabrinut – rekao je Parker za “Novosti”

–  Izgubio sam sve i počeo da stvaram sve ispočetka. Otišao sam iz Engleske, jer sam morao da pobegnem zbog samodestrukcije.

Foto: crvenazvezdafk.com

Foto: crvenazvezdafk.com

– Prvo sam bio u Domžalama, a sada sam u Zvezdi, ali ne krijem da mi je želja da se vratim u Premijer ligu – objasnio je on.

Parker je ispričao kako je život pun uspona i padova i da se sad vraća na pravi put.

– Agent mi je poslao poruku gde je fascinantno da sam pre samo godinu i po dana bio na dnu, bez para i nade, a danas sam u Crvenoj zvezdi, nekadašnjem prvaku Evrope. Ludilo kako život može da se menja – dodaje fudbaler Zvezde i ističe da su ga pojedinci savetovali da ne dolazi u Zvezdu..

– Pričali su mi mnogi ” Nemoj u Zvezdu, nema para, nećeš dobijati platu”. Ali u životu moraš da slušaš svoje instinkte.

Foto: crvenazvezdafk

Foto: crvenazvezdafk

- Iako znaš da postoji mogućnost da te na kraju dana Zvezda ne plati, postoji potencijal u ovom klubu.

– Razmišljam, možda me neće plaćati šest meseci ali će me bar na svakom meču gledati skauti. Ako budem dobro igrao i davao golove, onda neću imati problem sa finansijama.

– Uvek ću dati sve od sebe 100 odsto mogućnosti i znam da i ako budem dao het trik uvek će ljudi reči “Da, ali promašio je šansu”- poručio je Parker.

Inače, Parker se trenutno nalazi u Engleskoj gde se oporavlja od povrede, koju je zadobio na pripremama u Sloveniji.