PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

HOROR ZVEZDINOG NAVIJAČA NA DERBIJU: Izgubio dva prsta u topovskom udaru!

Objavljeno: 16.04.2016 23:37Izvor: Telegraf.rs

M. S. (21) iz Niša je u ovom incidentu izgubio palac i kažiprst na desnoj ruci




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Jedan navijač Crvene zvezde iz Niša izgubio je večeras dva prsta prilikom eksplozije imitacije topovskog udara na utakmici koju je njegov tim u prvenstvu odigrao u Beogradu protiv Partizana, rečeno je u klinici Anlave.

Ivanović je rekao da njegov život nije ugrožen, ali da je u pitanju trajni invaliditet. Ekipe klinike Anlave, kojih je na stadionu Crvene zvezde bilo šest, zbrinule su ukupno 12 ljudi. Osim teške povrede navijača M. S. u pitanju su bile opekotine prvog i drugog stepena i povrede od šiljaka na ogradi koja razdvaja tribine od terena. Uprkos tome, Ivanović je rekao da je večeras odigran jedan od “mirnijih derbija”.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

- Ovo je, u proteklih 25 godina, jedan od mirnijih derbija. Sećam se da su pre 20 godina u neredima navijači pokušavali da prevrnu autobus i tramvaj, da su skakali po krovovima ambulantnih vozila. Ne znam da li im je došlo iz donjeg dela tela u glavu ili je u pitanju represija policije, ali ovo je bio mirniji derbi – rekao je Ivanović.

On je dodao da je iz njegovog iskustva gledanja mečeva iz više od 50 zemalja, prateći Crvenu zvezdu,zaključio da su navijači Zvezde i Partizana “jedni od mirnijih”.

Meč 151. večiti derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana završen je večeras rezultatom 1:1.

(Telegraf.rs / Beta)