PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Gol je za nju: Zvezdin junak derbija nije zaboravio pokojnu devojku! Ovo je njegova tužna priča...

Objavljeno: 13.09.2015 13:53Izvor: Telegraf.rs

Portugalac Ugo Vieira je u januaru izgubio devojku koja je preminula od raka




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

- Ovo je za nju, moj svaki gol je za nju – rekao je napadač Crvene zvezde Ugo Vieira posle derbija sa Partizanom u kom je postigao dva evrogola.

Na taj način otklonio je dileme zašto je ljubio ruko tokom proslave i kome su pobednički golovi bili posvećeni. Reč je o Edini Karvaljo, nekadašnjoj verenici koja je preminula od raka početkom godine.

O tome smo već pisali i bili smo u pravu kada smo ”priupitali” da li će baš njoj posvećivati golove.Nismo pogrešili. Ovo je Vieirina tužna priča…

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Na Marakanu je stigao kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za moskovski Torpedo. U januaru ove godine doživeo je težak udarac.

Njegova devojka Edina Karvaljo se dve godine borila protiv opake bolesti, ali u toj borbi ipak nije izdržala.

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) onFeb 14, 2015 at 9:46am PST

– Život mi je oduzeo moj naveći trofej. Hvala vam na podršci. Deo mog života se danas završio, ali ceo život… Bila je osoba koja me je promenila i najbolje razumela. Bila si ljubav mog života i razlog mog postojanja. Počivaj u miru – bila je poruka koju je Vieira preko društvenih mreža poslao.

Edina je bila profesor fizičkog vaspitanja, a kada je 2013. godine utvrđeno da boluje od raka, Vieira je momentalno odlučio da se vrati u Portugaliju kako bi bio uz nju, pa je realziovan transfer iz Sporting Hihona u Žil Visente. Ugo je veoma voleo Edinu i to pokazuje i nakon što je preminula.

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) onJun 13, 2015 at 3:25am PDT

 

– Nostalgija je najjači osećaj u mojoj svakodnevici. Nedostaje mi neprestano. Mirisi, mesta, osmesi. Nostalgija koja guši. Znam duboko u sebi da će bol popustiti. Jednog dana će bol biti deo istorije, a neki ljudi će zauvek biti u našim srcima. I posle šest meseci, i dalje ne mogu da objasnim ovaj jak osećaj. Volim te svim srcem, princezo moja… Sve što radim, radim za tebe – piše uz jednu od zajedničkih fotografija, koju je fudbaler kačio na svoj Instagram profil.

Jasno je da je igrač sve vreme bio uz svoju devojku, i nadamo se da će pregrmeti posledice ovako tužnog događaja.