PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Goga Sekulić odbila da peva na slavlju fudbalera Partizana!

Objavljeno: 14.05.2015 18:39Izvor: Telegraf.rs

Zašto, nije poznato, mada se spekuliše da je u pitanju revolt zbog slučaja "Nikola Peković"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Iako je sama ranije govorila da je vatreni navijač Partizana, pevačica Goga Sekulić nije bila raspoložena da nastupi na privatnoj zabavi fudbalera Partizana.

Šampioni Srbije su želeli da ih tokom večeri u kafani “Druga priča” “diže” atmosferom atraktivna estradna umetnica, ali su se na kraju pomirili sa time da će umesto “A kod tebe su još uvek moje gaćice” slušati “Ja bih se s tobom topila“.

Crno – beli vole da izađu i provedu se, o čemu svedoči i fotografija ispod Nikole Ninkovića sa Instagrama.

Šta je razlog odustajanja Goge od nastupa pred Volkovim, Džigijem Ninkovićem i ostalim fudbalerima “Parnog valjka” nije poznato, samo se spekuliše da je pevačica možda u strahu od prisustva navijača Partizana proslavi odbila nastup, jer je poznata njena istorija “sukoba” sa Grobarima i “prozivanja” zbog navodne veze sa košarkašem Nikolom Pekovićem.

 

Podsećamo, u periodu kada je crno – beli dres nosio Nikola Peković Goga Sekulić je često bila na repertoartu navijačkih pesama u hali Pionir, zbog čega je jedno vreme bila aktuelna priča o pokretanju tužbe estradne umetnice.

Zanimljivo, Goga Sekulić je pre nekoliko godina snimila spot za pesmu “Katastrofa” u kojoj joj je partner nekadašnji golman Crvene zvezde Boban Bajković.

Mia Borisavljević, sa druge strane nije imala ništa protiv da nastupi pred prvotimcima novog prvaka Srbije.

Foto: Beogradnocu.com

Foto: Beogradnocu.com