PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

GDE JE I ŠTA RADI ĐANI ĆURČIĆ? Završio sam fakultet, zarađujem više od direktora u Srbiji!

Objavljeno: 26.01.2015 09:21Izvor: Telegraf.rs

Našao sam sebe u biznisu, pre tri četiri godine sam se školovao, jer nisam znao šta da radim. Završio sam fakuletet za plemenite metale. Otvorio sam kompaniju i dobro mi ide, rekao je bivši as Partizana




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Nekadašnji igrač Partizana i zvezda srpskih tabloida Saša Đani Ćurčić otvorio je dušu posle pet godina inkognito života. On je rekao u razgovoru za Novosti da je završio fakultet, da živi ugodno u Londonu i da ga fudbal ne zanima.

Iako je pre dve godine pričao da se vraća fudbalu, od toga nije bilo ništa.

– Živim povučeno, pet godina sam već u Londonu i skinuo sam se sa fudbala. Od kada sam raskrstio sa tabloidima podigao sam se gore – kaže Ćurčić za Novosti.

On je ispričao šta mu se sve dešavalo poslednjih godina i kako je uspeo u životu.

- Radio sam u Mančester Sitiju godinu dana kao kordinator. Čovek sam ideja i nisam hteo da gušim svoj talenat na terenu.

-Našao sam sebe u biznisu, pre tri četiri godine sam se školovao jer nisam znao šta da radim. Završio sam fakuletet za plemenite metale. Otvorio sam kompaniju i dobro mi ide.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Obreo se u Beogradu na poziv svog nekadašnjeg saigrača Dragana Ćirića, sada sportskog direktora Partizana.

–  Razgovarali smo o mogućnosti da im pomognem i da iskoristim svoje veze u Mančester Sitiju. Video sam se i sa tumbom i bio sam na stadionu posle dugo vremena.

Ćurćić kaže da do dolaska nove Uprave nije ni pratio Partizan

– Nisam bio protiv Totenhema na meču iako živim u Londonu. Nisam hteo da se poistovećujem sa tom dripačkom gardom, koju bi trebalo krivično goniti.

Da sam predsednik Partizana krivično bih gonio Dragana Đurića. U Londonu bi takve čekala teška robija.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Kaže da neće da se vraća u Beograd i Partizan

– Šta ću u Partizanu, imam britansku penziju koja je deset puta veća od plate direktora Telekoma.Smirio sam se, ne zovem nikoga, ne nedostaje mi ništa i nemam nikakav stres. Ne zanima me ništa a posebno slava – poručio je Ćurčić.

Za kraj je otkrio da se druži Banetom Ivanovićem i nemanjom Matićem jer živi pored stadiona Čelsija, a takođe izlazi i sa milijarderima.