PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Fudbaler izbegao avion smrti!

Objavljeno: 26.03.2015 09:12Izvor: Puls

U poslednjem času zamenio kartu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Avionska nesreća koja se juče dogodila u francuskim Alpima, u kojoj je život izgubilo 150 putnika, srećom se nije pretvorila u crnogorsku tragediju, jer je na tom letu trebao da bude i fudbaler iz Kotora Predrag Kašćelan .

 

 

Juče se pročula vest da su u avionu Lufthanze trebali da budu i igrači švedskog trećeligaša Dalkurda čiji je Kašćelan član. To se, međutim, nije dogodilo zahvaljujući sportskom direktoru kluba.

- Imali smo veliku sreću, verovatno još nismo ni svesni svega. Ekipa je putovala odvojeno. I baš je moja grupa trebala da se nađe u tom avionu koji se srušio. Sreća, velika sreća... Sportski direktor je u poslednjem trenutku promenio, jer smo saznali da moramo duže da čekamo let za Stokholm. U šoku smo svi, ovaj dan ću dugo pamtiti - rekao je Kašćelan za "Vijesti".

Dalkurd je bio na pripremama u Barseloni, a po povratku u Švedsku je bilo predviđeno da idu za Diseldorf.

Kako je objasnio Kašćelan, let je promenjen, pa je jedna grupa igrača krenula iz Katalonije ka Cirihu, a druga u Minhen...

Kašćelan (24 godine) ima internacionalno iskustvo, a u Dalkurd je stigao početkom meseca iz ruskog Himinka iz Dzeržinska.

Brat od strica reprezentativca Crne Gore Mladena Kašćelana je prošao mlađe kategorije Bokelja i Crvene zvezde, a igrao je i za Spartak iz Subotice, grčku Dramu, podgoričku Mladost, Arsenal iz Tule...

"Nedavno sam stigao u Švedsku, praktično u poslednjem trenutku. Ovde liga počinje 12. aprila. Sve se završilo dobro po nas, sada se okrećemo fudbalu", zaključio je Kašćelan.