PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

DOČEK ŠAMPIONA: Stigli su fudbaleri u Skupštinu, oko 30.000 ljudi ih čeka!

Objavljeno: 22.06.2015 18:08Izvor: Telegraf.rs

Doček počinje u 20 časova ispred Skupštine grada * Upriličen je za omladinsku fudbalsku reprezentaciju i vaterpolo reprezentaciju * Centar grada preplavljen srpskim obeležjima građana koji se okupljaju da pozdrave šampione




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vreme je da Srbija konačno pozdravi svoje šampione!

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije izaći će na balkon Skupštine grada Beograda, gde im je upriličen doček povodom osvajanja Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Pogledajte fenomalan mural za junaka Maksimovića u njegovom rodnom mestu! (FOTO)

Otvoreni autobus pošao je iz Stare pazove oko 18.30, a autoputem će ići sve do isključenja kod “Kombank arene”, da bi potom nastavili Bulevarom Zorana Đinđića, ulicom Milentija Popovića, da bi na kraju preko Brankovog mosta stigli do gradske skupštine.

Jovanović: Pokazali smo da fudbaleri nisu manekeni i splavari

Retko ko je mogao da poveruje da ćemo na tom balkonu dočekati upravo fudbalere, a tradicija nekako nalaže da su vaterpolisti tu standardni: upravo će i ova reprezentacija biti dočekana, koja je osvojila zlatno odličje na prvim održanim Evropskim igrama u Bakuu.

Naš reporeter nalazi se u centru grada, gde se već okupljaju građani koji jedva čekaju da vide zlatne fudbalere i vaterpoliste.

TOK

20.00 – Stigli su fudbaleri u Skupštinu! Muzički program preuzima Leksinton bend.

Otvoreni autobus na Novom Beogradu:

Printskrin: RTS1

Printskrin: RTS1

ŠPALIR ZA ŠAMPIONE: Najradosniji dan u kući svetskih prvaka! (VIDEO)

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Da ne zaboravite još jednu važnu stvar: doček će biti organizovan i u Novom Sadu, za nekadašnje i sadašnje članove Vojvodine. Vojvođani će pozdraviti Sergeja i Vanju Milinković-Savića, Mijata Gaćinovića, Radovana Pankova, Srđana Babića i trenera Milana Kosanovića.

18.45 – U strogom centru Beograda, okupljaju se građani, a primetni je bila ekipa koja je obučena u majice sa likom Zdjelara. Orila se pesma “Igraj i pobedi”, a vozači su pozdravljali sirenama.

18.30 – Otvoreni autobus sa našim fudbalerima je krenuo ka Skupštini!