PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

CECA KAO MOTIV: Trener Napretka obećao fudbalerima odlazak na koncert, a posle pobede desilo se OVO

Objavljeno: 06.11.2016 10:27Izvor: Kurir

Trener Napretka Dragan Ivanović posle trijumfa nad ekipom Bačke kaže da se šalio obećavajući karte za koncert folk pevačice.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pobeda nad Bačkom od 3:1 (2:1) fudbalerima Napretka donela je usmene čestitke od trenera Dragana Ivanovića, ali ne i odlazak na koncert Cece Ražnatović 12. novembra u novosadskom Spensu, uprkos ranije datom obećanju da će im kupiti ulaznice ako u Bačkoj Palanci pobede rivala.
- Ma, dajte, pa to je bila šala! Ali ako nastave da pobeđuju, nije isključeno da ih stvarno odvedem na neki od narednih Cecinih koncerata - kaže za Kurir Dragan Ivanović.

Napredak se nalazi na trećem mestu, s bodom više od Partizana, koji ima utakmicu manje pred duel sa Novim Pazarom.
- Iznenađenje smo za sve, jer smo mi ipak ekipa koja je došla iz druge lige, pa i ja sam trener koji je pekao zanat u drugoligaškom ČSK iz Čelareva. Mnogo je lakše raditi u Superligi, jer sam u Čelarevu svakog leta morao da sastavljam novu ekipu, uglavnom od igrača iz četvrtog ili petog ranga takmičenja.

Oduševljena
CECA: VELIKA ČAST ZA MENE

Cecu je obradovala informacija da su fudbaleri Napretka imali njen koncert kao glavni motiv za pobedu u superligaškom meču:
- Stvarno su imali takvo obećanje? Divno! Za mene je velika čast što je neko želeo da slavi pobedu uz moje pesme. Želim im da sad zaređaju s pobedama.