PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

BOMBA U PARTIZANU: Rajković prelazi kod crno-belih za napad na Ligu šampiona?

Objavljeno: 06.08.2015 16:23Izvor: Telegraf.rs

Pominjao se i kao moguće pojačanje Zvezde, ali će verovatno završiti na crno-beloj strani topčiderskog brda




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Partizan je pobedio Steauu i prošao u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, gde ih čeka jedan od pet mogućih rivala, a za taj duel ekipa iz Humske planira da se dodatno pojača u odbrani.

Crno-beli su na meču protiv šampiona Rumunije prikazali određene slabosti pred svojim golom, aZoran Milinković želi dodatno da ojača upravo taj deo tima.

Crno-beli su eliminacijom Steaue obezbedili sigurnih 5,4 miliona evra, pa im neće predstavljati problem da izdvoje veću sumu novca za pojačanje.

Izbor je pao na Slobodana Rajkovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, i bivšeg fudbalera HSV-a, kome je ovog leta istekao ugovor, što je dodatna povoljnost za rukovodstvo iz Humske, koje neće morati da izdvaja obeštećenje za transfer.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Pominjalo se da će 26-godišnji štoper karijeru nastaviti u PAOK-u, ali je u igri i Partizan, a videćemo da li će mogućnost da sa šampionom Srbije igra Ligu šampiona uticati na to da se opredeli za povratak u srpski fudbal.

Podsetimo, Rajković je u više navrata prethodnih godina bio povezivan sa Partizanom, ali i Crvenom zvezdom. Međutim, tada je još uvek imao aktuelan ugovor sa Hamburgerom, koji nije želeo da ga se olako odrekne, a obeštećenje je bilo nerealno visoko za večite rivale, a takođe je i sam Rajković demantovao takvu mogućnost.

Sada su se stvorili svi uslovi za Rajkovićev povratak u Srbiju, gde bi učešćem sa Partizanom u Ligi šampiona vratio karijeru na pravi kolosek.

Ono što dodatno podgreva glasine jeste i to što je Rajković gledao meč Partizana i Steaue iz lože na stadionu JNA.

Slobodan Rajković je tokom karijere igrao za OFK Beograd, Čelsi, PSV, Tvente, Vitese i Hamburg. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za prvi tim je odigrao 14 mečeva.