PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ALBANCI OGORČENI NA PREDSEDNIKA UEFA: Platini je srpski sin!

Objavljeno: 24.10.2014 13:54Izvor: Kurir

Navijači Albanije na svim društvenim mrežama vređaju prvog čoveka UEFA Mišela Platinija. Na nekim mrežama nazivaju ga Mišel Platinijević




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

TIRANA - Albanska ultradesničarska partija (AK) pozvala je na proteste u Švajcarskoj i Briselu povodom odluke Disciplinske i Kontrolne komisije UEFA o kaznama nakon prekida meča Srbija - Albanija 14. oktobra.

UEFA je ovu utakmicu registrovala službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, kojoj će biti oduzeta tri boda u kvalifikacijama, a naredna dva meča naš tim kao domaćin u Grupi I odigraće bez prisustva publike. Fudbalski savezi Srbije i Albanije kažnjeni su sa po 100.000 evra.

"Za pobedu Srbije i nacionalno poniženje UEFA zaslužan je Mišel Platini. Albanija treba da se povuče iz kvalifikacija za EP. Povlačenje se vratiti dostojanstvo albanskog naroda i biće znak protesta protiv naših neprijatelja", navela je crveno-crna alijansa i navela da je Platini veliki prijatelj Srbije i "državni tužilac Srbije".

Navijači Albanije na svim društvenim mrežama vređaju prvog čoveka UEFA Mišela Platinija. Na nekim mrežama nazivaju ga Mišel Platinijević.