PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(VIDEO) HIT: Božinov bilduje za Cecu!

Objavljeno: 10.02.2017 11:23Izvor: Kurir

Valeri stesao liniju za snimanje scena s balkanskom zvezdom, pišu bugarski mediji ističući da se Ceca za njega odlučila kad je videla klip u kojem peva njenu pesmu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Valeri Božinov učestvovaće u spotu Cece Ražnatović, pišu bugarski mediji.

Kako navode, srpska pevačica i balkanska zvezda je na ovu ideju došla nakon što je videla video-klip u kojem Partizanov zavodnik tokom vožnje automobila peva pesmu „Trepni“.


- A šta bi drugo mogao da peva nego „Trepni“. Svi Bugari na prvom mestu pevaju himnu, a onda tu moju pesmu - sa osmehom je rekla Ceca za bugarske medije i dodala da se veoma raduje koncertima u Sofiji 16. i 17. marta.
- Još od „Kukavice“ Bugari su moji veliki fanovi i velika je čast i sreća što ću u Sofiji održati dva koncerta.

Dok tamošnji mediji pišu da se mesto i datum snimanja spota čuvaju u najstrožoj tajnosti, društvene mreže pretrpane su duhovitim komentarima na temu saradnje Cece i Božinova. Preovlađuju oni koji, imajući u vidu probleme s klubom koje ima bugarski fudbaler, naglašavaju da bi trebalo da se vrati u domovinu kako bi imao dovoljno vremena za snimanje spota i foto-sesije, a tamošnji mediji ističu i to da on zapravo ne izlazi iz teretane kako bi stesao liniju i nabildovao se za Cecu.


- Ne mogu sad da pričam o tome. Imam mnogo drugih stvari u glavi, moram da rešim ovo s klubom - bilo je sve što nam je juče rekao Božinov.


Gojko Filipović