PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

(UŽIVO) POTPUNI PREOKRET SRBIJE! Orlovi propustili priliku da reše meč! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.2016 22:20Izvor: Telegraf.rs

Tekstualni prenos meča sa Marakane pratite na Telegraf Sportu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Reprezentacija Srbije se nalazi na novom početku, predvođena novim selektorom, novim ljudima u Savezu, a svoju zvaničnu premijeru ima na našem najvećem stadionu u duelu 1. kola protiv Republike Irske.

UŽIVO:

SRBIJA – IRSKA 2:1
(Kostić 62, Tadić 70. pen – Hendrik 3)

Srbija: Rajković, Rukavina, Mladenović, Gudelj, Nastasić, Ivanović, Vuković, Milivojević, Tadić, Kostić, Mitrović

Irska: Rendolf, Kolman, O’Šej, Kiou, Vilan, Hendrik, Vord, Volters, Brejdi, Meklin, Long

II poluvreme:

72. minut: Prečka! Malo je falilo da Srbija povede sa 3:1 i da faktički reši meč. Pavlović je posle jednog odbitka šutirao iz neposredne blizine, ali je pogodio prečku i nije imao dovoljno sreće.

70. minut: Kostić je pao u kaznenom prostoru posle dobrog prijema, Volters ga je oborio s leđa, i sudija Kasai je dosudio penal! Odgovornost sa bele tačke je preuzeo Dušan Tadić, koji je zakucao loptu pod prečku.

62. minut. GOOOOL! Kostić postiže gol za izjednačenje! Ivanović je centrirao sa desnog boka, a tamo je u kaznenom prihvatio Tadić, koji je pokušao da prebaci O’Šeja, ali je lopta otišla do Kostića, koji je iz neposredne blizine zatresao mrežu!

59. minut: Aleksandar Mitrović izlazi iz igre, a na terenu je Andrija Pavlović.

55. minut: Srbija ima ofanzivu i na startu drugog poluvremena. Ipak nije još uvek bilo većih šansi.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

I poluvreme:

45. minut: Završeno je prvo poluvreme vođstvom Irske. Mogao je da bude i drugačiji rezultat, pošto je Aleksandar Mitrović imao pravi zicer pred golom posle centaršuta Rukavine. Ipak, nije opšte zahvatio loptu i šansa je otišla u nepovrat.

37. minut: Nešto sporiji tempo meča, tokom kojeg je jedino vredno pomena da je Volters imao šansu, ali je Rajković odbranio njegov udarac.

22. minut: Kostić sve ozbiljnije preti Ircima. Sada je posle lepog solo prodora dobro šutirao, ali je Rendolf teškom mukom uspeo da skrene loptu ka aut liniji i tako sprečio siguran pogodak za izjednačenje.

15, minut: Srbija je posle primljenog gola preuzela inicijativu i zapretila je u nekoliko navrata, ali za sada bez ozbiljnijih šansi pred golom Rendolfa. Irci su se posle vođstva uglavnom opredelili za defanzivu i čekaju priliku iz kontre.

3. minut: GOOOL! Irci vode na Marakani! Posle slobodnog udarca, odnosno centaršuta u kazneni prostor Srbije, Rajković je samo skrenuo loptu ka ivici kaznenog, usledila je povratna lopta na peterac, a zatim je ona ponovo izbačena, ovoga puta u pravcu gola na nekih 18 metara, odakle je Džef Hendrik šutirao, a lopta je po klizavoj podlozi nezgodno odskočila, a čak je i pogodila Ivanovića i prevarila Rajkovića.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

 

(Telegraf.rs)