PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Ispalio 6 metaka u oca i ubio ga, pronađeno i telo majke u automobilu: Uhapšen mladić (18) iz Hrvatske osumnjičen za ubistvo roditelja (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.2017 21:46Izvor: Telegraf.rs

Mladić je uhapšen na području Tribunja





Hrvatska policija uhapsila je danas, nakon celodnevne potrage, mladića (18) za kojeg se sumnja da je ubio svoje roditelje u Čistoj Velikoj.Mladić je uhapšen na području Tribunja.

U automobilu našli telo mrtve žene

Na širem području Čiste Velike kod Stankovaca u nedelju oko 16.20 sati u vozilu je pronađeno telo žene, saopšteno je iz šibeničke policije, a za sada ne potvrđuju da li je pronađena mrtva žena supruga 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je jutros pronađen mrtav u porodičnoj kući u Čistoj Velikoj.

Okolnosti tog događaja se još uvek utvrđuju.

Vozilo u kojem je mrtva žena pronađena nije “mercedes” E klase, za kojim je policija tragala.

Traži se crni Mercedes

Policija je nešto ranije pozvala sve građane da prijave u najbližu policijsku stanicu ako vide “mercedes” E klase, registarskih oznaka “ŠI 611 FR” koji se povezuje s današnjim krvavim događajima.

Hrvatska policija je tragala za odbeglim mladićem širom zemlje. Policijske kontrole bile su pojačane na svim ulazima i izlazima s auto-puta.

Podsetimo, sumnja se da je 45-godišnjeg specijalca ubio njegov sin i da je u njega navodno ispalio pet ili šest metaka iz službenog pištolja, nakon čega je pobegao s majkom u Mandalinu.

Paralelno, policija je okupirala Mandalinu, ali nisu potvrdili da su ta dva događaja povezana.Blokada Madaline ubrzo je završena.

Specijalac se danas nije pojavio na poslu, pa su krenuli u potragu za njim. Ubijeni muškarac je iz Šibenika. Nakon što im je tamo ukinuta jedinica, radno mesto je dobio u Splitu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)