PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Hrvatska Kim Kardašijan ponovo u centru pažnje: Za sve je kriva OVA HALJINA!

Objavljeno: 04.12.2016 20:34Izvor: Blic

Fizička sličnost Jelene Purić iz Hrvatske sa svetskom rijaliti zvezdom, Kim Kardašaijan, nije mogla da prođe nezapaženo. Postala je hrvatska kopija poznate starlete, a interesovanje za njom se ne smanjuje.





 

 

Poznata šminkerka iz Zagreba danas je na Instagramu objavila fotografiju kojom je pokazala da ne odstupa ni milimetar od stila "Kim Kardašijan".

Provokativna haljina ima veoma izazovan dekolte. Na rijaliti zvezdi smo viđali i one izazovnije, ali ni ovaj na hrvatskoj Kim nije za potcenjivanje.

Kada se spoje crte lica koje su gotovo indentične onima koje krase Kim, isti modni ukus, sličan način šminkanja (koji hrvatska šminkerka prikazuje na Insatagramu) dobije se devojka koja je i malo više od obične kopije.

U moru dvojnica koje liče ili žele da liče na zvezdu rijaliti "U korak sa Kardašijanovima", Jelena se izdvaja kao neko ko zaista podseća na poznatu crnku. Čak i više od njneih rođenih sestara, Kloi, Kortni, Kajli i Kendal.

Zbog te velike sličnosti Jelena je ranije bila i tema svetskih medija, poput "Sana" i "Dejli mejla". A danas na Instagramu ima čak 921.000 fanova, 300.000 više nego što je imala u maju ove godine.

Mnogi žele da prate hrvatsku Kim Kardašijan za koju mnogi kažu da i lepše izgleda od svetski  poznatog originala.