PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Na jugu Crne Gore cveta maloletnička prostitucija: Tinejdžerke se prodaju Albancima za 10 evra

Objavljeno: 06.05.2017 12:26Izvor: Telegraf.rs

Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz "balkanskog centra prostitucije"





Maloletnička prostitucija veliki je problem u svetu, ali i na našim prostorima. Kako piše Dnevni avaz, na jugu Crne Gore cveta maloletnička prostitucija i to širokih razmera.

U blizini mesta Vranj, mlade devojke prodaju svoje telo za cenu od po 10 eura, a mušterije im uglavnom dolaze iz Albanije i sa Kosova i Metohije.

Jedna od prostitutki za crnogorske medije opisala je jednu situaciju iz “balkanskog centra prostitucije” u Vranju.

– Jednog jutra kada smo popili malo više u kafani smo ostali ja, gazdarica, njen suprug i jedan klijent Albanac. Trebalo je da ja odradim posao, ali gost je htio da povali gazdaricu – priča Barbara.

– Dogovarali smo se koga će na kraju da “vodi”, mene ili nju kada je raspravu prekinuo gazdaričin suprug, rečima: “Daj 250 eura i imaš 15 minuta na raspolaganju”- rekao je mušteriji.

– Ovaj je odmah pristao i on i gazdarica su otišli u sobu. Gazda i ja smo izašli napolje i zapalili cigaretu. Činilo mi se da je nervozan. Ćutao je i šetao.

– Nakon petnaest minuta Albanac i njegova žena sišli su u dvorište, on je stavio novac u džep i sa ženom otišao kući. Kao da je sve normalno i kao da do pre par minuta nije bila sa drugim – opisuje Barbara jednu od scena kojoj je prisustvovala.