PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZANOSNA BOSANKA KARIJERU FOTOMODELA GRADI U MILANU Nije bitno kako neko izgleda, već šta nosi u sebi

Objavljeno: 12.01.2017 16:54Izvor: Blic

Prijedorčanka Melina Haskić (25) kao devojčica se preslila u Austriju, gde je i odrasla. Modelingom se počela baviti sa 16 godina, a do sada je radila širom sveta uključujući Istanbul, Pariz, Milano, Mumbai i druge svetske gradove.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Lepa Melina trenutno živi u talijanskoj prestolnici mode, u Milanu. Takođe, nastoji što više vremena provesti u Beču, budući da joj je tamo porodica i svi dragi ljudi. Nažalost, jako retko stigne u Bosnu i Hercegovinu, ali planira uskoro posetiti svoju rodnu zemlju.

Foto: Klix.ba / Promo

Kada je reč o druženjima i hobijima, ona kaže da je zbog posla jako teško izvdojiti slobodno vreme, kako za privatni život, tako i za prijatelje i hobije. Ipak, prijatelje bira jako pažljivo, a ljudi koji su joj bliski, bili su još i pre bavljenja modelingom. Za njih kaže da su to osobe koje su s njom zbog onoga kakva jeste, a ne zbog onoga ko je danas.

Foto: Klix.ba / Promo

Na pitanje kakve muškarce voli, ova uspešna Bosanka kaže da joj nikada nije bilo bitno kako neko izgleda, već šta nosi u sebi.

Foto: Klix.ba / Promo

Melina liniju održava pravilnom ishranom, dovoljnom količinom vode, te trenirajući pilates, jogu i trčanje, a ima i privatnog trenera koji joj pomaže ostati u formi.

Foto: Klix.ba / Promo

Govoreći o najlepšim poznatim ženama, istakla je dve Talijanke, Sofiju Loren i Moniku Beluči, dok za najzgodnijeg muškarca smatra Džejms Dina nazivajući ga simbolom buntovne mladosti iz pedesetih godina.