PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Sarajevski srednjoškolci hitno traže posao kako bi za svoje drugare učinili PREDIVNU STVAR!

Objavljeno: 10.02.2017 09:56Izvor: Telegraf.rs

"Ne možemo da gledamo da naši prijatelji iz školske klupe koji imaju jednaku želju kao i mi za ekskurzijom ostaju u školi"




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Učenici Srednje medicinske škole Bjelave u Sarajevu organizovali su radnu akciju pod nazivom“Ekskurzija 2017″ kako bi pomogli svojim vršnjacima koji nisu u finansijskoj mogućnosti da plate odlazak na ekskurziju.U svom apelu svim firmama i poslodavcima poručili su kako su spremni da rade i zarade, te ih pozivaju da ih angažuju kako bi zaradili novac i svi zajedno išli na ekskurziju kojoj se svi srednjoškolci raduju mesecima.

– Spremni smo na razne aktivnosti kao što su čišćenje parkova, privatnih dvorišta, pranje suđa u restoranima, deljenje anketnih listića, reklamiranje određenih proizvoda, animacija dece u domovima, bolnicama i na privatnim rođendanima i svaki drugi posao koji nam može omogućiti sredstva kojima ćemo platiti našim drugarima odlazak na ekskurziju – navode u apelu učenici ove srednje škole.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Apel su objavili na Facebook grupi “Tražim-nudim posao” i zamolili su sve dobre ljude da im pomognu u realizaciji ove akcije, piše Klix.ba.

– Odlučili smo se na ovu akciju zbog toga jer ne možemo da gledamo da naši prijatelji iz školske klupe koji imaju jednaku želju kao i mi za ekskurzijom ostaju u školi dok smo mi na mori i zabavljamo se. Naša škola već pet godina nije išla na ekskurziju tako da nikada ništa slično ovome nije organizovano ranije – rekao je za Dženan Hodžić, učenik ove Srednje medicinske škole Bjelave.

(Telegraf.rs)