PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

RODILA MU JE TROJKE U BOSANSKOM PORODILIŠTU, a on je došao u posetu i napao je!

Objavljeno: 02.12.2016 12:36Izvor: Telegraf.rs

- Ona je u dobrom stanju, koliko može biti u ovako neprijatnoj situaciji, nažalost u njenoj anamnezi ima mnogo neprijatnih situacija - rekla je Vesna Ećim Zlojutro




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Žena koju je napao nevenčani suprug posle rođenja trojki u porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci, oseća se dobro i samo je lakše povređena.

Vesna Ećim Zlojutro, načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo, rekla je da ju je dežurna ekipa obavestila da je došlo do fizičkog obračuna na trećem spratu klinike u utorak uveče.

– Ona je u dobrom stanju, koliko može biti u ovako neprijatnoj situaciji, nažalost u njenoj anamnezi ima mnogo neprijatnih situacija. Tražila sam da vidim, to je jedna ogrebotina koja ne može da se vidi ako se baš jako ne zagledate na unutrašnjoj strani dlana, na srednjem prstu. Nema ostalih znakova povreda i psihički je sasvim u redu – rekla je Vesna Ećim Zlojutro i dodala da pacijentkinja ne želi da daje izjave novinarima.

Ećim Zlojutro je istakla da je napadnuta žena rodila tri sina, a da ima još troje dece, dve ćerke i sina.

Milan Divjak, šef Službe obezbeđenja i transporta Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske objasnio je da je muškarac u 16 časova došao u posetu i ostao posle termina posete. Divjak kaže da je u 18.20 fizički i verbalno napao nevenčanu suprugu kojoj je naneo povrede po levoj ruci.

– Ne zna se čime, najverovatnije je u pitanju tupi predmet, pretpostavljamo da je rajferšlus jakne. Reagovao je radnik obezbeđenja i udaljio ga je sa lica mesta i pozvao policiju, koja ga je privela posle toga – rekao je Milan Divjak, šef Službe obezbeđenja i transporta Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske.

Iz Centra javne bezbednosti Banjaluka potvrdili su da je napadač identifikovan i da će slučaj biti tretiran kao krivično delo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

(Telegraf.rs/Izvor:Anadolija)