PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Pohotni profesor iz Doboja: Slao gole fotografije koje su završile na Fejsbuku

Objavljeno: 19.01.2017 14:30Izvor: Telegraf.rs

Profesor koji se našao u centru skandala do sada je bio primeren radnik i da sa njim nije bilo nikakvih problema




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Službenici Centra javne bezbednosti Doboj, uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju informacija iz medija da je radnik Saobraćajne i Elektro škole iz ovog grada slao svoje obnažene fotografije.Profesor dobojske Saobraćajne i Elektro škole našao se u središtu skandala pošto su fotografije, na kojima je potpuno nag, objavljene na društvenim mrežama.

Iako je, uz opis fotografija, napisano da ih je ovaj prosvetni radnik, čiji je identitet poznat redakciji “Nezavisnih”, navodno slao učenici, on to negira.

Profesor, koji je na spornim fotografijama kao od majke rođen, navodi da je reč o njegovoj grešci, koju priznaje.

- Jesam ja na fotografiji. Dopisivao sam se sa jednom ženskom osobom, koja mi se ličnom kartom predstavila da je punoletna i da je rođena 1988. godine. Ona nije iz naše škole - rekao je profesor i dodaje da je ispao naivan.

– Kajem se! Dao sam izjavu u školi, otvoreno. Što ste me vi pitali, pitao me i direktor, koji će videti šta i kako dalje. Ja ne znam šta će biti – rekao je profesor u izjavi za “Nezavisne”.

Foto: Wikimedia/ Branko D. Todorović

Foto: Wikimedia/ Branko D. Todorović

Spasoje Vasiljević, direktor škole, napominje da njegova saznanja govore o tome da ove fotografije profesor nije slao učenici, kao ni maloletnoj osobi.

– Kao direktor, nakon što sam upoznat s ovim slučajem, obavio sam razgovor sa profesorom i uzeo izjavu od njega. Naime, on je izjavio da je uspostavljanjem komunikacije, a nakon nekoliko prepiski i dobijenih fotografija tražio od te osobe i dobio kopiju lične karte. Navedena osoba na ličnoj karti je 1988. godište i ime je poznato. Nakon toga on je toj osobi poslao sporne fotografije – naveo je Vasiljević.

On je i napomenuo da je profesor koji se našao u centru skandala do sada bio primeren radnik i da sa njim nije bilo nikakvih problema.

Iz Ministarstva prosevte i kulture Republike Srpske kažu da nemaju informacije o ovom slučaju, ali da će detalje zatražiti od direktora škole.

Iz policije navode da nisu primili prijavu o navedenom događaju i da postupaju na osnovu objavljenih informacija u medijima.

(Telegraf.rs / Srna)