PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

Bosanac ugovara seks sa prostitutkom: Kad je čuo taksi i 300 maraka, nastao je haos. A onda ju je pitao i za grudi...

Objavljeno: 14.12.2016 19:37Izvor: Telegraf.rs

Već na početku razgovora došlo je do problema, jer zainteresovane strane nisu mogle da se dogovore oko mesta sastanka




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Razgovor jednog muškarca i prostituke iz Banjaluke postao je pravi hit na društvenim mrežama, a do sada je više od 150.000 ljudi preslušalo ovaj audio-snimak.

Već na početku “pregovora” došlo je do problema, jer zainteresovane strane nisu mogle da se dogovore oko mesta sastanka. Klijent je dolazio is Podgradca kod Gradiške, a žena se nalazila u banjalučkom naselju Česma pa je prema njenom predlogu jedino rešenje bio taksi.

To nikako nije odgovaralo mušteriji koji je pokušao da izbegne dolazak taksijem, pogotovo kada je saznao koliko će ga to koštati.  A onda je počeo da sabira ukupne troškove. Taksi bi ga izašao oko 30 konvertibilnih maraka, soba u motelu 50, a damine usluge 100 maraka, pa je rezignirano zaključio da će ga ova seks avantura koštati celih 300 maraka.

Ipak, to ga nije obeshrabrilo da nastavi “pregovore”, ali je ipak ostavio mogućnost da od “posla” ne bude ništa ako mu se prostitutka ne svidi. Ona je na njegovu molbu da opiše sebe odgovorila da je plavuše kratke kose, ima 23 godine i visoka je 168 centimetara, a teška 73 kilograma.

Razgovor je završen tako što su se obe strane dogovorile da se čuju malo kasnije kako bi definitivno utvrdili vreme i mesto sastanka.

Poslušajte audio-snimak:

(Telegraf.rs)