PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

ZORICE, MARŠ U ZATVOR: Poznati besni zbog zlostavljanja psa

Objavljeno: 19.01.2017 09:58Izvor: Kurir

Kristina Radenković, Vendi i Maja Nikolić smatraju da folkerka zaslužuje najstrožu kaznu zato što je držala životinju na ledu, bez hrane, vode i skrovišta




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Priča o psu koji je u dvorištu kafane Zorice Marković bio vezan na ledenoj ploči, bez vode i skrovišta, a od hrane je imao samo kiseli kupus potresla je mnoge javne ličnosti, koje su najoštrije osudili ovo zlostavljanje životinje.

Iako je folkerka tvrdila da ljubimac nije u njenom vlasništvu, većina smatra da je ipak morala da reaguje, pošto je ona zakupac lokala i sigurno je videla da je pas u lošem stanju. Voditeljka „Slagalice“ Kristina Radenković među prvima je digla glas.
- Zgranuta sam tom pričom! Želim i očekujem od nadležnih da zlostavljač dobije najstrožu kaznu, a to je u ovom slučaju, nažalost, samo novčana kazna. Problem je što u Srbiji ne postoji zakon koji štiti životinje, nadam se da će se to promeniti - kaže Kristina.

Zoričina koleginica Vesna Vukelić Vendi je burno reagovala:
- Ovo je strašno! Pa Zorica je gora od Gargamela! On je bio bolji i osećajniji prema Štrumpfovima nego ona prema psu. Da je odrasla u Kini, s ovom količinom pokvarenosti prema ljudima i psima na kraju bi pojela tog nesrećnog psa. Verovatno pas ima i buve, unutrašnje prelome, vezana creva od gladi, jer izgleda kao da je prošao Igmanski marš. Važno je da je ona sve deblja i deblja!

Tužno... Pas ispred Zoričine kafaneTužno... Pas ispred Zoričine kafane

I Maja Nikolić je osudila Zoricu.
- Verujem u tu priču jer sam s tom ženom bila u rijalitiju i znam kakva je. Zbog nje sam mnogo propatila, slomila mi je tri rebra i da ne pričam šta mi sve nije radila. Kako prema ljudima, tako i prema psima... Jednostavno, ona je takva! - tvrdi pevačica.

Jedino je šminkerka Jelena Maćić bila blaga:
- Ja u ovo ne verujem. Šta god ljudi mislili o Zorici, ona je dobar čovek, dobra domaćica i ljubitelj pasa! S obzirom na to kakva je kuvarica, teško da psa hrani kiselim kupusom!

Karleuša
ZORICE, DAJ MI TOG PSA, UDOMIĆU GA!

Jelena Karleuša je imala zanimljiv predlog.
- Zorica može slobodno da da meni psa, ja ću ga smestiti - rekla je pevačica za Kurir.

Međutim, Jelenu je preduhitrila izvesna Andrijana Kozić, koja je udomila psa kad je saznala u kakvim je uslovima živeo.



Ekipa Kurira