PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

VRATI MI SE SAŠA, NE OSTAVLJAJ ME SAMU! Učesnica "Farme" nakon smrti muža prolazi kroz pakao!

Objavljeno: 29.08.2015 10:30Izvor: Telegraf.rs

- Niko ne zna kako da je uteši. Od nje se ne odvajaju njeni sinovi. I oni se ne mire sa tim da su ostali bez oca - kaže prijatelj Danijele Stoiljković Elle




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vest da je pevačicu Danijelu Stoiljković Ellu, zadesila porodična tragedija kada joj je na dan kada je trebalo da uđe u “Farmu”, preminuo suprug Aleksandar, rastužila je sve, a Danijela je i dalje u šoku, ne prestaje da plače, i članovi njene porodice pokušavaju da joj najteže trenutke u životu, bar malo olakšaju. 

Kada je saznala da joj je muž preminuo od srčanog udara, Ellu su ljudi sa “Pinka” odvezli u Novi Sad gde je identifikovala telo svog supruga. Od tada, ona je van sebe, plače bez prestanka i stalno je tabletama za smirenje.

Printskrin: Youtube/Star TV

Printskrin: Youtube/Star TV

– Ella ne može da se smiri, stalno govori: “Vrati mi se , Saša, ne ostavljaj me samu sa decom”, “Sve bih dala da mi se Saša vrati”. Niko ne zna kako da je uteši. Od nje se ne odvajaju njeni sinovi. I oni se ne mire sa tim da su ostali bez oca. Još su mali za ovakav udarac, stariji kreće u osmi razred, a mlađi u treći, ali su opet snažni da budu uz majku. Oni Elli stalno govore da će joj pomoći i da će biti uz nju. Ne znamo šta će biti s njom i kako će preživeti sahranu – priča za “Kurir” pevačicin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Inače, Ella i Aleksandar su se zabavljali još od 16. godine, a svadbu su pravili kad je ona postala punoletna. On je bio imućan, u Leskovcu ima nekoliko lokala i kafana, i novac je ulagao u ženinu karijeru.