PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SNIMILI DUET PROBLEM I REŠENJE Karleuša: Lukas mi je suđen!

Objavljeno: 24.03.2017 20:31Izvor: Kurir

Trebalo je odavno da snimimo jedan hit, ali su se tek sada sklopile sve kockice, poručuje Jelena




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Jelena Karleuša i Aca Lukas zanemarili su svađe iz „Zvezda Granda“ i snimili duet „Problem i rešenje“!

Raspravama u muzičkom takmičenju Aca i Jelena privlače veliku pažnju gledalaca, ali kada se kamere ugase, njih dvoje se odlično slažu. Baš zbog toga je došlo do duetske pesme, na koju su dugo čekali svi, pa i sami pevači.

- Lukasov i moj susret je bio vrlo logičan i suđeno je bilo da se naši fazoni ukrste i da uradimo duetsku pesmu. Trebalo je odavno da snimimo hit, ali sada su se sklopile sve kockice. Aci će pesma odlično leći, a ja ću se potruditi da uz zvezdu kao što je on pariram koliko mogu - rekla je Karleuša, a onda je Aca otkrio o čemu govori tekst.

- Tekst pesme govori o porocima koje mi inače nemamo, a Marina Tucaković izgleda voli da piše o tome - kaže Lukas, koji se uveliko sprema za koncert u Kombank areni 29. aprila.

S obzirom na to da će pesma biti spremna pre koncerta, zanimalo nas je da li će se Jelena pojaviti na bini s Acom.
- Na koncertu ćete videti lepog Acu i Folk haus bend. Iznenađenje je samo po sebi što ću biti opasno lep. Naša svirka je ono zbog čega ljudi dolaze, a sve ostalo je deo spektakla. Jelenu ću pozvati kada rasprodamo Arenu, da ne kaže da je ona prodala karte - kaže Aca kroz smeh.

N.J.