PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SLOBINI RODITELJI OTKRILI DETALJE O KIJI, I PRIZNALI ŠTA SU SE DOGOVORILI SA ANABELOM!

Objavljeno: 14.10.2017 13:55Izvor: Puls

Dušan i Draginja Radanović, roditelji pevača Slobodana Radanovića, bukvalno su skakali od sreće kada je Slobodan javno priznao da će se razvesti od sadašnje žene Kristine i zaprositi blogerku Lunu Đogani, sa kojom je uplovio u romansu u rijalitiju “Zadruga”. Toliko su srećni što će ostaviti Kiju, koju nikada nisu preterano voleli, da polako prave planove oko svadbe sa Lunom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

- Slobodanovi roditelji nikada nisu bili oduševljeni snajkom Kristinom, iako su oni već godinama zajedno. Smatrali su da je njihov mezimac mogao naći bolju ženu za sebe, te su jedva dočekali momenat da mu pažnju privuče druga devojka. To se i dogodilo u rijalitiju “Zadruga”, a oni su navijali za to da se odvaži da prizna osećanja i nesputano nastavi svoj ljubavni odnos sa Anabelinom ćerkom. Kada je konačno priznao šta oseća i najavio svadbu sa Lunom, a u isto vreme i razvod od Kristine, sreći Slobodanovih roditelja nije bilo kraja. Konačno im se ostvarila želja da naprave pravu svadbu i pozovu sve rođake i prijatelje, što nisu mogli prvi put - otkriva nam blizak rođak Radanovića i dodaje da Slobodanovi roditelji već spremaju svadbu:

YOUTUBE

Anabela zna za plan

- Iako se Slobodan nalazi u rijalitiju, oni pričaju njihovim rođacim i poznanicima da imaju novu snajku i da se smatraju pozvanim na novo svadbeno veselje. Draginja se već raspitala koje su cene lokala koje mogu da prime toliki broj gostiju, pravi spisak zvanica i potpuno je srećna. Jedva čekaju dan da Sloba i Luna izađu iz rijalitija i naprave pravu svadbu, kako oni to umeju da kažu, pošto im se prošla sa Kristinom nije dopala, previše je bila “moderna”. Oni su tada prisustvovali samo venčanju, dok je žurka bila samo za mlade. To im nikada nisu oprostili. On je njima jedinac koga su dugo čekali i najveća sreća im je bila njegova svadba.

Komšije Radanovića kažu da je Kristina bila finansijski jača od Slobe i da mu je to nabijala na nos.

- Pošto je Kristina bila velika podrška Slobodanu u poslu kojim se bavi, posebno u finansijskom smislu, ona je zauzvrat tražila da on trpi njene hirove i da joj ispunjava svaku želju. O tome je čak i sam Slobodan pričao, kako “ona uradi tri dobre stvari, pa onda jednom sve to upropasti”. Takođe, Draginji i Dušanu se nije dopadao ni Kristinin odnos prema njima. Smatrali su uvek da treba više da ih poštuje. Njih dvoje su dobri ljudi i pošteni, ne kalkulišu pa im zato nije bilo jasno zašto Kristina toliko potencira na novčanim vrednostima. Draginja se čula telefonom sa Anabelom i mnogo joj se dopala - kaže komšija koji živi u istom sokaku sa Radanovićima.

Anabela AtijasANABELA ATIJAS • SCREENSHOT YOUTUBE / YOUTUBE

Pokušali smo da o planovima za svadbu popričamo i sa roditeljima pevača, ali su se, kako kažu, dogovorili sa sinom da ništa ne pričaju više za medije.

- Dušan ne može da razgovara sa vama jer slabo čuje pa se nećete najbolje razumeti. Draginja je u gradu, obavlja neke poslove, ne možete sa njom sada da razgovarate, pokušajte kasnije - poručila nam je prijateljica Slobodanovih roditelja koja se javila na fiksni telefon.

KijaKIJA • INSTAGRAM / INSTAGRAM

Slobina žena i dalje veruje u pomirenje

Dok Slobini roditelji prave planove za svadbu svog naslednika i njegove nove devojke Lune, pevačeva aktuelna supruga nije ne prihvata razvod od njega. Iako nije raspoložena da govori za medije o čitavoj situaciji sa mužem, pristala je da prokomentariše to što je najavio da će se razvesti od nje.

- Pa neću da se razvodim javno, niti da rešavam svoj brak preko novina ili emisija. To je naša privatna stvar koju ćemo mi rešiti kako budemo želeli kad on izađe - kratko nam je poručila Kockarova, koja očigledno i posle svega nije digla ruke od svog braka sa Slobodanom.

Kako nam otkrivaju njeni prijatelji, ona se još uvek drži toga da je to sve deo rijaliti šoua i da se zapravo Sloba samo malo zaigrao te da ga je ona posavetovala da muva Lunu.