PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

SEVERINA PRIŽELJKUJE DEVOJČICU: Želim da rodim ćerku Koko!

Objavljeno: 28.03.2017 22:31Izvor: medio.rs

Severina Kojić, koja je u trećem mesecu trudnoće, nada se da će suprugu Igoru Kojiću podariti naslednicu




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Pevačica Severina Kojić, koja je u trećem mesecu trudnoće, volela bi da rodi ćerku kojoj će dati ime Koko.

Hrvatska zvezda već ima petogodišnjeg sina Aleksandra iz veze sa biznismenom Milanom Popovićem, a sada bi želela da suprugu Igoru Kojiću podari naslednicu.

Volela bih da rodim ćerku da mogu da od nje napravim princezu
Severina Kojić

Najpopularnija Splićanka će u 45. godini života opet postati majka, a nada se da će joj se ovog puta ispuniti san da bude mama devojčice.

- Volela bih da rodim ćerku da mogu da od nje napravim princezu. Dala bih joj ime Koko - izjavila je nedavno pevačica.

Da dobije princezu, silno želi i sin Dragana Kojića Kebe, koji je opsednut Severininom lepotom, pa priželjkuje da Koko Kojić liči upravo na nju.

- Seve je oduvek želela da ima ćerku. Igor doživljava Aleksandra kao svog sina, pa i on mašta o devojčici. Nada se da će ličiti na mamu. To su njihove želje, ali pošto su dugo radili na prinovi i razmišljali čak i o veštačkoj oplodnji, najvažnije im je da trudnoća i porođaj prođu u najboljem redu. Severina za mesec dana puni 45. godina i moraće malo da se pripazi jer je zbog njenih godina ovo visokorizična trudnoća - kaže za Informer izvor blizak paru.

Severina želi da se porodi prirodnim putem, i to u kadi sa vodom

Pevačica će krajem aprila nastupiti u Las Vegasu i Čikagu zajedno sa grupom "Ministarke", a u splitskoj dvorani "Gripe" imaće koncertnu promociju mjuzikla "Naša bila štorija". Planira da posle toga ode na trudničko i počne da se priprema za porođaj.

- Volela bi da se porodi prirodnim putem, i to u kadi sa vodom. To joj je bila želja i kad je nosila Aleksandra. Tada je zbog komplikacija poslednjih mesec dana održavala trudnoću u splitskoj bolnici i na kraju se porodila ranije carskim rezom. Sve će zavisiti od toga šta će joj savetovati lekari - otkriva naš sagovornik i dodaje da se novoj bebi obradovala cela porodica Kojić, ali i mali Aleksandar, koji je već neko vreme tražio mami da mu rodi batu ili seku.

Ovako će izgledati Severinina i Igorova ćerka

informer

Ako se paru Kojić ispuni želja da dobiju devojčicu, ona će najverovatnije imati plave oči i svetlu kosu. Tako je barem prema programu na internetu koji na osnovu ukrštanja fotografija roditelja pokazuje kako bi mogla da izgleda njihova beba. Mada se Igor nada da će ćerka naslediti maminu lepotu, slika sa ovog sajta pokazuje da će više ličiti na njega i njegovu sestru Natašu.

Informer