PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

RAT SILIKONA! SORAJA UZVRAĆA UDARAC KLABERKI: Tamara je od kurvanja kupila dupe!

Objavljeno: 30.08.2016 21:12Izvor: medio.rs

Soraja Vučelič tvrdi da se Tamara Đurić prostituisala kako bi skupljala pare za plastične operacije




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Soraja Vučelić tvrdi da se Tamara Đurić prostituisala kako bi platila svoje novo silikonsko dupe. Voditeljka kviza "Kolo sreće" ističe da je klaberka operisala sve što je mogla, pa i zadnjicu, za koju je dugo tvrdila da je prirodna. Redakcija Informera ekskluzivno je došla u posed tih fotografija, a Soraja nam je objasnila kako je njena dojučerašnja bliska prijateljica platila novu pozadinu.

Gradska budala

- Posle našeg zajedničkog gostovanja u Beču smrdljivo klaberče je u našu zajedničku hotelsku sobu dovelo pedesetdvogodišnjeg Bosanca od 300 kilograma, kog je obrađivalo sat vremena. Ja sam umorna na recepciji čekala da završi, jer me je zamolila da joj oslobodim sobu kako bi obradila mušteriju. Rekla mi je da joj je novac potreban da se operiše i napumpa zadnjicu silikonom, jer je nema uopšte - otkriva Soraja i dodaje:

Posle sat vremena čekanja ušla sam u sobu ružne smrdljivice i shvatila da ne mogu tu da provedem ni sekundu. Toliko je smrdelo i bilo aljkavo da sam morala da uzmem drugu sobu i platim iz svog džepa, jer mi nije padalo na pamet da ostajem u tom svinjcu gde se čerečila i izdrkavala sa klijentom. Zbog toga što je svinjče iz Smederevske Palanke štrokavo, svi se sprdaju s njom da je "Beograd noću, parizer danju". Kada sam shvatila sa kakvom klošarkom imam posla, odlučila sam da mi takva gradska budala ne treba u okruženju. Pošto je izgubila svog idola, odnosno mene, počela je da mi pakuje i namešta.

Testovi na drogu

Bivša učesnica "Velikog brata" kaže da ona nema veze sa drogom, kao što to tvrdi Tamara.

Nemam problem sa tim da bilo ko sa mnom ode da uradim sve moguće testove na drogu da dokažem da je ne konzumiram. A nju su iz kontejnera izvlačili kako bi joj našli drogu - ističe Soraja.

INFORMER.RS