PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRVI RIJALITI BEZ TAJNI! 32 takmičara "Zadruge" čeka PAKAO, gledaoci će upravljati emisijom, a kad čuju kome će se i kako ispovedati, neće im biti dobro!

Objavljeno: 11.08.2017 13:53Izvor: Telegraf.rs

U projekat je uloženo 10 miliona evra, a biće oživljene i drevne ličnosti pred kojima takmičari rijalitija "Zadruga" neće moći da sakriju apsolutno ništa




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

 

 

Početak emitovanja novog rijalitija "Zadruga" koji će biti emitovan na televiziji Pink zakazan je za 6. septembar, a u ovaj projekat uloženo je više od 10 miliona evra.

Rijaliti će, kako smo već pisali, biti potpuno drugačiji od svih dosadašnjih, budući da će biti korišćena najmodernija tehnologija, a prema najnovijim podacima, biće oživljene i neke drevne legende!

Foto: Pink.rs

Umesto ispovedanja u crkvi, 32 učesnika, koliko će ih biti u rijalitiju, ispovedaće se Drvetu mudrosti.

- Takmičari će imati mogućnost da se ispovede i zatraže savet od Drveta mudrosti, koje se nalazi u Rajskom vrtu, čime će ih Željko Mitrović zapravo naterati da otkriju sve svoje tajne, osećanja i razmišljanja. Ukoliko budu vaspitani i dobronamerni, od Drveta mudrosti će dobiti savet koji će ponekad biti ključan za preživaljavanje u Rajskom vrtu, gde je smeštena "Zadruga". Zanimljivo je da je Rajski vrt pun iznenađenja i prepreka koje će otežati život takmičarima. Drvo će biti starije od svih učesnika zajedno, ali je još zanimljivije što će ga Veliki Šef predstaviti kao Guglovog rođenog brata - naveo je izvor blizak produkciji rijalitija.

Inače, gledaoci će po prvi put u istoriji televizije imati mogućnost da interaktivno prate rijaliti. Na svojim računarima, tabletima i telefonima biće u prilici da sami biraju koju od 24 prostorne zone žele da gledaju, kojim takmičarima će posvetiti svoju pažnju, ali i koji zaplet ili situaciju će videti ekskluzivno. Potpuna novina je to što će gledaoci moći sami da pomeraju kamere, što im daje mogućnost da sami režiraju program. Takođe, biraće i koje takmičare će slušati, što u prevodu znači da će ovo biti prvi rijaliti bez tajni.