PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRIČALO SE DA JE SA NJOM IZ KORISTI: OVAKO IZGLEDA STAN U KOME ŽIVE SLOBA I KIJA!

Objavljeno: 16.10.2017 13:55Izvor: Puls

Pevač Sloba Radanović u centru je medijske pažnje zbog veze u koju je u rijalitiju "Zadruga" uplovio sa Lunom Đogani, iako je i dalje u braku sa Kristinom Kijom Kockar. Od kada je ušao u rijaliti počele su da isplivavaju tajne o njihovom braku, a jedna od njih bila je i da je Kija od početka bila finansijski jača od Slobe, što je pokrenulo dalje spekulacije.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Sloba se pre nekoliko godina iz rodnog Zrenjanina preselio u Beograd, i počeo da živi u iznajmljenom stanu na Dorćolu. Ekipa "Blic pulsa" početkom ove godine posetila ga je u domu, koji sam čisti i sprema, što je mnoge iznenadilo. Naime, Kija je zbog posla stjuardese često bila odsutna, ali kada je boravila u Beogradu upravo ovo je bilo njihovo ljubavno gnezdo.

- Nemam kućnu pomoćnicu, nemam čistačicu, kuvaricu ni ostale žene koje bih plaćao da rade za mene kućne poslove. Sve to radim potpuno sam i uvek sam radio sam. Mislim da su to potpuno normalne stvari, koje treba svako da radi bez obzira na pol. Ne znam šta znači to muško sam pa ne mogu da operem svoje gaće ili tanjir za sobom?! To je mnogo glupo - otkrio nam je tada Sloba.

Dom Slobe RadanovićaDOM SLOBE RADANOVIĆA • MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Iako se mnogo pričalo o tome da je Radanović iz koristi bio sa Kijom, on je to demantovao, između ostalog, i time što nije žudeo za luksuzom i nije nameravao da se preseli iz iznajmljenog stana.

- Kao što vidite, nije ovaj stan ništa posebno, ništa otmeno ili luksuzno, ali meni je super. I iznajmljujem ga jako povoljno, tako da me ne košta mnogo, a lokacija je savršena, i navikao sam da budem ovde. Bitno mi je da mesto gde živim ima dobru energiju, i da je meni tu lepo, a ovo jeste takav stan. Umem leti kad je lepo vreme da iznesem i TV i sve izbacim na terasu, i onda tu provedem celu noć. Zbog ove terase sam i iznajmio stan. Ona je presudila – rekao je pevač.

Nakon četvorogodišnje veze Sloba i Kija venčali su se u aprilu ove godine, a u stanu su svuda bile njene fotografije i stvari.

Dom Slobe RadanovićaDOM SLOBE RADANOVIĆA • MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Radanović se tada dotakao i njihovog odnosa i otkrio da li je Kija ljubomorna, s obzirom na to da on privlači veliku pažnju devojaka.

- Ima naravno devojaka koje me saleću, ali moram da priznam da ima i muškaraca. Uopšte mi nije jasno zbog čega. Nisam gej i mislim da nisam feminiziran. Ne znam šta je to što šalje takvu poruku. I sam sam se pitao u par navrata zašto se sviđam muškarcima, ali sam onda odustao. Mislim nemam išta protiv bilo čijeg izbora, niti protiv ljudi takve seksualne orijentacije ako su pristojni i kulturni. Mogu i da se družim, nikakav problem. Imao sam čak i dobrog druga sa kojim sam bio super i kasnije sam saznao da je gej, i naravno nisam imao nikakav problem sa tim. Ne volim samo kada je neko napadan i ne možeš da mu objasniš da jednostavno nisi isto orijentisan kao i on. E to me onda baš iznervira.

Dom Slobe RadanovićaDOM SLOBE RADANOVIĆA • MITAR MITROVIĆ / RAS SRBIJA

Dok je ljubav cvetala, Sloba je obožavao da kuva za Kiju i da joj na taj način priređuje iznenađenja, što je priznao i u intervjuu za naš magazin.

- Ona obožava kad joj spremim karbonare. To joj je omiljeno jelo, a ja vodim računa u poslednje vreme da to ipak budu uglavnom salate ili pečena piletina, uz neko povrće. Nju baš briga, jer se njoj kilogrami ne lepe, a kod mene se to sve odmah vidi - kroz smeh nam je tada rekao Sloba.