PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PRE HALJINA I ŠTIKLI Ovako je Božo Vrećo izgledao na početku karijere

Objavljeno: 27.06.2017 09:22Izvor: Puls

Božo Vrećo je popularni pevač sevdalinki koji je za kratko vreme privukao ogromnu pažnju medija.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Ovaj pevač skrenuo je pažnju sebe kako raskošnim glasom, tako i svojom različitošću.

Božo nastupa uglavnom u glamuroznim haljinama i dugom kosom i noktima i bratom, pa su ga mnogi nazivali "bosanskom Končitom". Dok su svi polemisali o njegovom polu, on je nedavno izjavio da je "i muško i žensko".

Ono po čemu je Božo posebno oduševio javnost, jeste da otvoreno govori o svojoj seksualnosti, kao i svom ljubavnom životu.

Božo Vrećo nekada
Foto: screenshot Instagram / InstagramBožo Vrećo nekada

Vrećo je nedavno sa svojim pratiocima podelio da će stati na ludi kamen sa Beograđaninom s kojim je u vezi.

- Znate da sam rekao da ću iz Sarajeva i iz Bosne otići tek onda ako me ljubav odvede, nikad i nikako drugačije, tako da moja ljubav uskoro dolazi po mene. Već idući mesec mi se selimo u naš dom. Moj partner je kupio kuću za nas i jako se radujemo novom životu. Moja karijera nastavlja se istim tokom. Na jesen dolazi veliki sarajevski koncert i puno koncerata širom Evrope do kraja godine. Naravno da ću dolaziti u BiH zbog svih koji me vole. Sarajevo će uvek biti deo mene i voljeni grad - napisao je Vrećo.

Ipak, dok ga danas prepoznajemo po bradi i raskošnim haljinama, Božo je potvrdio svoju tvrdnju da je "i muško i žensko" pa su ga slušaoci mogli videti, obrijanog i u muškoj garderobi