PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

"POKUŠALA SAM DA SE KONTROLIŠEM, ALI TALAS EMOCIJA ME PREKRIO!": LUNA KONAČNO JAVNO PRIZNALA SVE ŠTO OSEĆA PREMA SLOBI! (VIDEO)

Objavljeno: 25.09.2017 10:21Izvor: Puls

Drama koja se odigrava zbog ljubavnog trougla između Slobe Radanovića, Lune Đogani i Slobine žene Kristine, nikako da se okonča. Baš iz tog razloga Ognjen Amidžić je odlučio da noćas porazgovara sa Lunom.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Njega je, pre svega, zanimalo kakav je njihov odnos trenutno, na šta mu je Luna iskreno odgovorila.

- Moj i Slobin odnos je definitivno normalan. Ja ću da pričam sa svoje strane. Ja suzdržavam svoje emocije. Svesna sam da sam ovde zatvorena i da su se javile emocije koje su zabranjene, samim tim i naš odnos se promenio, jednostavno sam se probudila iz bajke - priznala je Luna.

Ognjen je nastavio da je ispituje, pa ga je sledeće zanimalo da li bi bila sa Slobom iako zna da ima ženu koju voli i da li misli da postoje emocije sa njegove strane.

- On je definitivno moj tip muškarca. Ja ne znam šta mi se desilo, takav talas me je prekrio, pokušala sam da to iskontrolišem, ali nije mi uspelo. I da ja jesam osetila emocije sa njegove strane. Snimak koji je izašao gde sedimo na klupi i gledamo se govori više od hiljadu reči. Mi sada komuniciramo normalno, družimo se, ali da on poželi odmah bih bila sa njim - priznala je Luna.