PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PAPARACO: Vlado Georgiev stomak pustio, pa ženu spopao!

Objavljeno: 27.10.2016 23:12Izvor: Kurir

Vlado i njegova Milica posle duže vremena zajedno izašli u provod, grlili se i cmakali na ulici. Pevač skinuo jaknu zbog nje i tako pokazao višak kilograma




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Vladu Georgievu, otkako je postao tata, a tome ima mesec i po, zatro se svaki trag. Ne viđamo ga po restoranima i kafićima, ne tvituje i ne postuje fotke na Instagramu. Izgleda da se zabio u kuću s devojkom Milicom i ćerkom Sofijom, pa uživa. A tako i izgleda - opušteno!

Vlado Georgiev, Milica Samardžija, ćerka Sofija, stomak, provod, foto Damir Derv

Popularnog Barbu spazili smo upravo s nevenčanom suprugom Milicom Samardžijom na Novom Beogradu u utorak uveče. Stajali su na ulici, grlili se i ljubili. Milici je bilo hladno, pa je Vlado kao pravi džentlmen skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

Prvih nekoliko minuta stajali su okrenuti leđima paparacu Kurira, a kad su se okrenuli ka njemu, umalo mu nije ispao aparat iz ruku. Jer Barba je pustio stomak kao svaki pravi oženjeni muškarac! Možda nema burmu, ali zato stomačić sija. Očigledno mu prija zajednički život s Milicom.

Ajmo na piće... Na kraju su svratili do hotelaAjmo na piće... Na kraju su svratili do hotela

Malu Sofiju Georgiev to veče sigurno su čuvale bake jer su Vlado i Milica posle nekih 15-ak minuta na vetru odlučili da svrate do obližnjeg hotela na piće.

Lepotica
MILICA KAO KLINKA

Iako se porodila pre samo mesec i po, devojka Vlada Georgieva izgleda savršeno. Njene mlade godine (jer Milici je tek 26) odlično su podnele trudnoću, pa ona sada izgleda možda čak i bolje nego pre. Ne sumnjamo da će se, čim beba Sofija malo poraste, njena mama vratiti u manekenske vode.