PREUZMITE medio.rs ANDROID APLIKACIJU

PAPARACO NATAŠA BEKVALAC SA DEČKOM: SVI DETALJI NJIHOVE VEZE I STRASNI POLJUPCI U KAFIĆU!

Objavljeno: 23.06.2017 12:39Izvor: Puls

Pop zvezda Nataša Bekvalac oduvek se borila sa predrasudama i osudom sredine. Ipak, atraktivna plavuša nikada nije pridavala pažnju negativnim komentarima, već je hrabro gazila napred. Kako saznajemo, ono što je muči u poslednje vreme jeste činjenica da su njeni roditelji kao i članovi uže porodice protiv veze koju je nedavno započela sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Da stvar bude gora, ni Lukina porodica nije oduševljena novom snajkom. Ipak, moderni Romeo i Julija, tome ne daju značaja.




Prodajete nešto? Postavite svoj oglas besplatno na www.OK.rs

Paparaco “Blic pulsa” uslikao je ovaj novopečeni par u centru grada kako bez pardona razmenjuje nežnosti pred svima. Luka je svoju dragu sačekao u jednom beogradskom kafiću gde je ona došla sa prijateljicom. Neko vreme su sedeli i pili kafu, a onda su bez blama počeli da se maze i ljube, poput tinejdžera.

Nakon sat vremena Nataša i Luka su se jedva razdvojili uz duge zagrljaje i poljupce.

PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Kako “Blic puls” ekskluzivno saznaje, sudbina je definitivno umešala prste u njihovu ljubavnu priču.

- Nataša i Luka su se upoznali pre šest godina na Ibici. Ona se njemu tada jako dopala, kao i on njoj. Ipak, Luka je na tom letovanju saznao da devojka sa kojom je bio u vezi čeka njegovo dete. U tom trenutku nije bilo ni pomisli da će moći da ostane sa Natašom. Rešili su da prekinu svaki kontakt - otkriva izvor našeg magazina blizak Lazukiću.

- Ponovni, ovog puta sudbonosni, susret desio se pre nekoliko meseci u jednom kafiću. Kada su se videli, shvatili su da i dalje gaje emocije jedno prema drugom i dali su šansu njihovoj vezi. Nataša je nakon sedam dana zatražila razvod od Ljube, jer je tada već bila svesna da su priče o njegovim neverstvima zaista tačne. Iako je želela da održi porodicu, u tom trenutku je odlučila da stavi tačku i pruži sebi novu priliku za sreću - dodaje izvor i otkriva da taj njen potez nije naišao na razumevanje članova pevačicine porodice.

PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

- Svi su bili šokirani kada im je sopštila da se razvodi, a onda i otkrila da ima novog dečka. Niko nije želeo da je podrži i bili su protiv njene nove veze. Ipak, Nataša je odlučila da se sama izbori za svoju ljubav i ovoga puta posluša isključivo svoje srce. S druge strane, ni Lukina porodica nije presrećna zbog svega što se dešava, ali protiv njih dvoje niko ne može - kaže izvor magazina “Blic puls”.

Uprkos svim problemima, deluje da je pop zvezda Nataša Bekvalac srećna i ispunjena sa novim partnerom, a da je zaista tako govori i činjenica da pevačica nikad bolje nije izgledala.